REPER Timis se pregateste pentru Primaria Timisoara si Consiliul Judetean (P)

Filiala timișeană a Partidului REPER se dovedește una dintre cele mai active și de succes din țară. După organizarea sa în urmă cu câteva luni, filiala timișeană se pregătește pentru alegerile de anul viitor și încearcă să atragă candidați cu reale șanse pentru Primăria Timișoara și conducerea Consiliului județean.

Cristian Răducă, liderul REPER din Timiș, ne-a declarat că, la nivel județean, din calculele făcute, partidul pe care-l conduce va obține scorul necesar pentru stingerea pragului electoral și poate propune candidați cu șanse reale la fotoliul de primar sau președinte al Consiliului Județean.

În urma unei analize din cadrul Comitetului Politic al Reper Timiș, care a luat în calcul principalii candidați deja poziționați în opțiunile electorale locale, am obținut acceptul Biroului Național al REPER de a începe negocierile cu Raul Olajos pentru una dintre cele două funcții principale din Timișoara și județ. Decizia noastră vine în urma unor calcule politice, de potrivire între programele politice ale partidului și al lui Raul Olajos, precum și datorită faptului că percepția electoratului îl asimilează pe acesta partidului pe care îl conduc în județ. Mai mult, cei care au format coloana vertebrală a partidului lui Dacian Cioloș aici, indiferent că discutăm de aleși locali sau județeni, sunt parte a echipei din jurul lui.„, spune Cristian Răducă, liderul REPER din Timiș.

Așa cum ne-a explicat Cristian Răducă, Raul Olajos este timișorean, s-a impus profesional și politic printr-o activitate excelentă, constantă și continuă în ultimii ani, dar, mai cu seamă, împărtășește valorile și ideile platformei REPER.

Cu ocazia acestui anunț, Cristian Răducă a aruncat câteva săgeți către foștii săi colegi useristi. „REPER nu este un partid excluziv, precum s-a arătat USR a fi cu toți cei care nu sunt în siajul conducerii lor. Pentru că tocmai de aceea, atât eu, Raul, dar și alții, am fost marginalizați, sancționați și excluși. Chiar mai mult decât atât, avem destui membri și simpatizați, câteva sute în județ, care au declarat explicit că sunt alături de noi tocmai datorită lui Raul și a ideologiilor noastre, care sunt similare.

Sunt și aspecte la care pare că suntem deja pe aceeași lungime de undă, cum ar fi depolitizarea administrației publice. În virtutea deciziilor pe care administrația Fritz le-a luat în mod constant, când membrii de partid au fost numiți strict pe criterii politice, atât Raul, cât și noi ne dorim ca astfel de cazuri să fie posibile strict în sensul și litera Codului Administrativ – acolo unde este strict nevoie de așa ceva.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Un lucru cert e ca REPER va lua majoritar voturi din bazinul electoral al USR, fiind cam tot acelasi tip de partid desi ceva mai de stanga. Daca vor avea candidat si la primarie, acesta cu siguranta va lua destul de multe votri de la maestrul Fritz si astfel poate inclina balanta in cealalta parte.

  2. Reperele noastre sunt: sodomia, avortul, drogurile, distrugerea natiunii. Porniti la lupta REPER-istii mei!

  3. Stie cineva de unde pot sa iau un papagal ? Un pet-shop serios.

  4. L-am cunoscut la o intalnire pe aceste cristian raduta de care vorbiti in articol. Ce ma socat a fost ca se uita tot timpul dupa posteriorul barbatilor din jurul lui asta desi purta verigheta in plus are tot felul de ticuri ciudate.

  5. @Cornel E liber sa se uite dupa ce fund doreste. Esti invidios pentru ca nu se uita la fundul tau? Ajungem noi la putere si va scotem homofobia si sexismul din cap.