Noutati :

Reguli noi pentru furnizorii de internet si televiziune prin cabru! Ce obligatii au fata de clienti?

27 iunie, 2015 - 07:07 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
0

Furnizorii de cablu si internet sunt obligati, de astazi, sa isi anunte clientii, cu privire la ofertele pe care le au.

Conform noilor prevederi, companiile de cablu si internet sub obligate sa le comunice clientilor, inainte de a incheia contractul de furnizare de servicii, o serie de informatii cu privire la tarifele pe care le practica, serviciile incluse in pret, conditiile contractuale sau limitarile pe care le pot impune.

Potrivit Economica.net, furnizorii de internet trebuie sa le precizeze clientilor valoarea maxima a vitezei de download si upload, dar si valoarea minima garantata.

Pe de alta parte, si furnizorii de telefonie mobila au o serie de obligatii fata de clienti. Ei trebuie sa afiseze pe pagina proprie de internet un link direct prin intermediul caruia clientii sa poata afla informatii din contractul cadru si conditiile de furnizare a serviciilor prin intermediul cartelelor preplatite.

Toate aceste schimbari au aparut odata cu modificarea legislatiei europene in domeniu, dar si in urma sesizarilor venite din partea clientilor.

Citeste mai mult pe Economica.net.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...