Noutati :

Regulament nou pentru terasele din centrul Timisoarei. Ce au votat alesii?

7 aprilie, 2015 - 05:26 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Consilierii locali ai Timisoarei au votat un nou regulament pentru terasele din centrul Timisoarei. Primarul Nicolae Robu a cerut sa nu mai vada stive de lazi pe langa terase.

Nu vor mai fi lasati sa mai faca stive de lazi acolo. Piata Victoriei trebuie pusa in valoare”, a spusNicolae Robu.

Potrivit regulamentlui, patronii de terase le vor putea tine deschise cel puţin trei luni si cel mult sase luni. De asemenea, este obligatoriu ca terasele să aiba sisteme de acoperire, adica marchize.

Alesii locali au mai decis ca se va respecta cromatica si amenajarea mobilierului (bar, mese, scaune, jardiniere), iar amplasarea vitrinelor frigorifice se va face in interiorul barului astfel incat sa fie mascata reclama publicitara.

Proprietarul va plati lucrarile de amenajare a teraselor sezoniere, precum si costurile legate de intretinere si racordare la utilitati.

O alta regula ce este aceea ca in perioadele cu sarbători religioase, programul teraselor va fi adaptat solemnitatilor si nu vor avea voie sa comercializeze bauturi alcoolice.

CITESTE SI: Fara alcool la terasele din centrul Timisoarei de sarbatorile religioase? Avem un nou regulament!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...