Regina Elisabeta a II-a angajeaza oameni care sa dezlipeasca guma lasata de turisti. Ce salarii ofera?

Candidatii care vor fi angajati pentru a face menajul in palatul Holyrood, resedinta scotiana a reginei Elizabeth a II-a, vor avea misiunea de a dezlipi gumele de mestecat aruncate pe jos de unii dintre vizitatori.

Descrierea acestui loc de munca, care poate fi ocupat atat de femei, cat si de barbati, remunerat cu 15.912 de lire sterline (20.428 euro) pe an pentru 20 de ore lucrate saptamanal, publicata pe site-ul www.royal.gov.uk, trece in revista activitatile de menaj de care are nevoie palatul Holyrood.

Palatul, amplasat in Edinburgh, este in acelasi timp resedinta oficiala din Scotia a suveranei britanice, dar si principala atractie turistica din zona, fiind vizitat in medie de 250.000 de persoane in fiecare an.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.