Noutati :

Regele Mihai n-a putut ateriza pe Aeroportul Timisoara din cauza cetii. Mai multe avioane au fost directionate spre Sibiu si Cluj Napoca

20 decembrie, 2012 - 02:57 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. Ceata a dat mari batai de cap Regelui Mihai I de Romania care trebuia sa ajunga la Timisoara cu o cursa de la Munchen. Impreuna cu familia, acesta avea sa mearga mai apoi la Savarsin pentru a petrece sarbatorile Craciunului.

Aeronava apartinand companiei Lufthansa trebuia sa aterizeze la Timisoara la ora 13.30, insa, din pricina conditiilor meteo, pilotul a decis sa se indrepte spre un alt aeroport. A fost indrumat spre Sibiu, unde a aterizat in conditii de siguranta. La Timisoara, ceata densa impiedica vizibilitatea.

Alte doua aeronave Wizzair n-au putut cobori la Timisoara din cauz cetii si au fost redirectionate spre aeroportul din Cluj. Este vorba de cursele care veneau de la Londra si Dortmund.

Alte doua avioane Lufthansa, de la Munchen, intr-una din care se afla si Regele Mihai,  si un Tarom de Bucuresti, care ar fi trebuit sa aterizeze la Timisoara au fost indrumate spre Sibiu.

 

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor