Regal de muzica la Timisoara. Peste o mie de oameni, in centrul orasului, la concertul Iris, Cristi Minculescu si Felicia Filip. GALERIE FOTO

TIMISOARA. Piata Victoriei a rasunat pe acorduri de muzica rock, vineri seara. Peste o mie de oameni au cantat intr-un glas cu Iris, Cristi Minculescu si Felicia Filip cele mai cunoscute piese din repertoriul legendarei formatii.

Traditionalul „Buna seara, prieteni!” a deschis concertul, iar Cristi Minculescu, Iris si Felicia Filip au i-au incantat pe timisorenii veniti cu mic cu mare in centrul orasului.

Concertul cu Cristi Minculescu, Iris si Felicia Filip face parte din primele evenimente dedicate castigarii titlului de Capitala Culturala Europeana de catre Timisoara.

Foto: Virgil Simonescu

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Phoenix!!