Noutati :

Referendumul pentru suspendarea lui Traian Basescu va avea loc in 29 iulie

6 iulie, 2012 - 09:49 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
5


Presedintele Basescu a fost suspendat din functie de Parlament. Alesii au stabilit si data referendumului, cand populatia decide daca Traian Basescu ramane sau nu presedinte: 29 iulie.

Parlamentarii au votat: data referendumului pentru demiterea presedintelui este 29 iulie. Pe buletinele de vot va fi publicata intrebarea: „Sunteti de acord cu demiterea presedintelui Romaniei, dl. Traian Basescu?Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Eu Ponta joi ma voi duce la Domnul Baroso si voi demonstra cu avizul CCR si cu votul camerelor reunite ca lucrarea mea de doctorat si masteratul din Italia au fost plagiate de Basescu si PDL,lucrul pe care il consider act de inalta tradare nationala,atac la constitutie si un act inresponsabil.Unica problema ramine daca nu cumva aeroportul de la Brussel sa nu fie inchis si nu pot ajunge la Domnul Baroso cum a patit ministrul de externe

  2. Enorma ipocrizie a taberei lui Basescu de a-si acuza adversarii de propriile vicii! Nu PDL a pus mana pe fraiele statuluui, nu pdl avea presedinte, prim-ministru, presedinti de camere, televiziune, parchete, servicii secrete?
    Dar, se pare, ca nici USL nu vrea ori nu stie sa raspunda cum se cuvine. Ar fi deajuns un panou in fiecare oras care sa contina zece intrebari privind faradelegile regimului Basescu! Ce a fost Basescu in decembrie 89? Cine a taiat salariile oamenilor? Cine le-a taiat pensiile? Cine nu le-a permis sa adauge la biata lor pensiu un venit suplimentar? Cine a desfiintat imm-urile, strivindu-le cu impozitul forfetar? Cine i-a trimis in concediu fortat? Cine le-a desfiintat scolile si spitalele? Cine le-a refuzat medicamentele? Cine a facut o lege a sanatatii impotriva bolnavilor? Cine a desfiintat statul de drept?

    • cine a vandut rompetrol pe 2 bani? cine a falimentat si vandut fabricile de stat din romania? cine a privatizat toate companiile de stat? cine a marit salariile fara sustinere bugetara? cina a politizat toate functiile de la stat? cine a angajat doar pnl si psd prin institutii de stat? cine a sustinut si incurajat asistenta sociala si acolo unde nu a fost cazul?

  3. _________*_________revista”floare albastra = blue „:______*_____ test blue :::::::::::yes , we ken !_______*____ : TEMA campaniei iulie 2012 de CONFIRMARE de catre cetatenii ROMANIEI LIBERE in pozitia de presedinte latura libera = ROMANIA a excelentei sale , domnul TRAIAN BASESCU !________________” un NU demiterii presedintelui .un DA cumpararii unei lucrari lirice si a unei flori „. { sau presedintele ROMANIEI LIBERE iti ofera o FLOARE ALBASTRA = o BLUE ROSA ! } ::::::::::::vom debloca astfel in prima zi de campanie comertul intern.european si mondial al ROMANIEI LIBERE ! : mihai grigore – poet , no 1 liric mondial , zona metropolitana suceava – ROMANIA , 9 IULIE 2012 , 12H13′ !_____*::::::::::YES , WE KEN ! *________

  4. Traiasca Romania libera de hoti si tradatori !!! Ciocoi pribeag, adus de vânt, De ai cu iadul legământ Să-ţi fim toţi câini, loveşte-n noi! Răbdăm poveri, răbdăm nevoi Şi ham de cai, şi jug de boi N-avem puteri şi chip de-acum Să mai trăim cerşind mereu, Că prea ne schingiuiesc cum vreu Stăpâni luaţi din drum! Să nu dea Dumnezeu cel sfânt, Să vrem noi sânge, nu pământ! Când nu vom mai putea răbda, Când foamea ne va răscula, Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa Nici în mormânt! Mausoleul de la Marasesti o lectie de istorie pe care o inveti brusc si dur – atat ramane din zeci de mii de tineri: niste oase albite de vreme, ingramadite in cripte, intr-un mausoleu rece si lugubru. Regii si presedintii se umfla in pene, iar floarea popoarelor lor piere. Aici nu te cutremuri de patriotism, ci de rusine ca stramosii tai au putut participa la astfel de maceluri (contraatacurile romane au fost purtate in mare parte la baioneta!). Si de tristete ca atatia tineri (60-70.000 de tineri) au murit absolut degeaba !!! LA REFERENDUM FRATI ROMANI , LA REFERENDUM !!! JOS USL, TRADATORII DE LEGE, DE NEAM SI DE TARA!