Recunoastere internationala pentru un profesor UPT

TIMISOARA. Prof.univ.dr. Claudiu-Tiberiu Albulescu, cadru didactic la Facultatea de Management în Producție și Transporturi din cadrul Universității Politehnica Timișoara a fost ales recent ca membru al Board-ului International Network for Economic Research (INFER), o asociație internațională de prestigiu din domeniul științelor economice, cu sediul în Germania.

International Network for Economic Research (INFER), a fost înființată în anii ’90 și numără în prezent mai multe sute de membri de pe toate continentele. Scopul organizației este acela de a facilita colaborările în materie de cercetare pe toate domeniile economice, de a organiza evenimente științifice, de a oferi posibilități de diseminare a rezultatelor cercetării și de a deveni un partener de promovare a marilor proiecte de cercetare. Universitățile și centrele de cercetare pot deveni membri instituționali ai INFER.

Prof.univ.dr. Claudiu-Tiberiu Albulescu va organiza, totodată, la Timișoara, cea de-a 24-a Conferință Anuală INFER, în cadrul Universității Politehnica Timișoara, în perioada 8-10 iunie 2022. Pentru prima dată în istoria INFER, conferința anuală va fi organizată într-o țară din Europa Centrală și de Est și se va bucura de prezența unor reputați keynote speakeri, printre care profesorii Nicholas Apergis (University of Piraeus, Grecia), Lawrence J. Christiano (Northwestern University, Statele Unite) și Yoto Yotov (Drexel University, Statele Unite).

Prof.univ.dr. Claudiu-Tiberiu Albulescu este membru al INFER din anul 2008, organizând deja în cadrul UPT două workshop-uri de cercetare sub auspiciile acestei organizații, pe teme din domeniile macroeconomiei financiare și economiei mediului și resurselor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...