Noutati :

Rectorul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului ‘Regele Mihai I al Romaniei’ din Timisoara a semnat in cartea de condoleante a Majestatii Sale si a premiat excelenta academica

13 decembrie, 2017 - 03:14 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Moment solemnt la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului ‘Regele Mihai I al Romaniei din Timisoara. O carte de condoleante in memoria Majestatii Sale a fost deschisa in incinta universitatii, iar primul care a semnat in ea a fost chiar rectorul universitatii.

 

„Zilele trecute, in urma consultarilor pe care le-am avut cu reprezentantii Casei Regale si a discutiilor cu colegii din universitate, am considerat oportun sa deschidem, in memoria Majestatii Sale, Regele Mihai I al Romaniei, o cante de amintire, in care fiecare dintre noi, pe parcursul a trei zile, sa venim sa ne asternem gandurile scrise, ganduri ce vor ramane, peste timp, in memoriam Majestatii Sale. Majestatea sa va ramane, in memoria noastra, ctitorul acestei universitati”, a spus Cosmin Popescu, rectorul Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului ‘Regele Mihai I al Romaniei din Timisoara.

Tot astazi, reprezentantii universitatii au premiat excelenta, in cadrul unei gale ce a avut loc in aula institutiei.

„Ca in fiecare an, este o traditie sa premiem excelenta in cercetare, in zona didactica, excelenta in extensia univeristara si consultanta. De asemenea, vrem sa scoatem in evidenta premiul Opera Omnia, acordat unui dascal al nostru, la implinirea unei frumoase varste. Este si o gala a premierelor, pentru ca oficial vom deschide Fundatia Excelsior Alumni, fundatia universitatii noastre, iar in premiera vor interpreta pentru noi colinde cei din Ansamblul Folcloric Universitar Agronomia, care astazi isi va face debutul”, a completat rectorul Cosmin Popescu.

Gest din suflet la USAMVB

La finalul galei, toti cei prezenti au vrut ca, in pragul sarbatorilor, sa faca si un gest nobil. Au participat la o actiune caritabila, in cadrul careia au putut dona sume de bani, ce se vor indrepta spre doua fete ce se lupta cu o boala crunta, cancerul. Participantii la actiune s-au putut fotografia, iar apoi, in gest simbolic, au cumparat pozele, toti banii stransi fiind donati celor doua tinere.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...