Noutati :

Rectorul UMF, Stefan Dragulescu si presedintele Fundatiei Romane a Inimii, Dan Gaita au fost premiati la Gala Sanatatii 2011

16 decembrie, 2011 - 01:43 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Timisoara are doi premiati la „Gala Sanatatii 2011”! Pentru implicare in activitatea didactica si pentru campanii promovare a sanatatii, timisorenii sunt recunoscuti la nivel national!

Locul trei in cadrul Premiului pentru cea mai buna campanie de informare publica in domeniul sanatatii a fost acordat Prof. Dr. Dan Gaita, presedintele Fundatiei Romane a Inimii, pentru campania ”SOS Cardio – evalueaza-ti riscul cardiovascular”. Promovarea campaniei si felul in care a fost primita de timisoreni i-a adus medicului bantean locul locul trei la aceasta categorie.

Premiul pentru implicare deosebita in activitatea didactica i-a fost acordat Prof. Dr. Stefan Iosif Dragulescu, rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes”, pentru implicare in crearea Consortiului Universitar Medicina-Politehnica.

Rectorul Dragulescu a precizat si faptul ca alegerile interne la nivelul conducerii universitatilor, din primavara anului viitor, amana pentru moment fuziunea, dar noile conduceri vor fi spijinite pentru realizarea acestui lucru. Stefan Dragulescu a adaugat el va iesi la pensie odata mandatul de rector terminat. El il sprijina pe Marius Raica drept succesor si pe Dan Gaita pentru functia de presedinte al senatului universitatii. ”Nu poti conduce o universitate daca nu exista un spirit de echipa, iar cele doua persoane pe care le sprijin fac parte din echipa cu care am condus si eu universitatea”, sustine rectorul.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...