Noutati :

Rectorul de la Universitatea de Medicina din Timisoara va fi stabilit in turul 2, intre Dorel Sandesc si Marius Raica!

27 februarie, 2012 - 09:45 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0
TIMISOARA. Lupta pentru fotoliul de rector al Medicinei timisorene continua! In urma alegerilor desfasurate pe tot parcursul zilei de luni, profesorul Dorel Sandesc a obtinut cele mai multe voturi de la colegii sai.  Pe locul 2 s-a situat Marius Raica, la o diferenta de un vot, urmat fiind de medicul Sorin Pescariu.  Astfel, va fi organizat un nou tur de scrutin pentru functia de rector al UMF.

Dorel Sandesc si Marius Raica

Dorel Sandesc, seful Clinicii ATI din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, a obtinut 321 de voturi, in timp ce actualul prorector Marius Raica a fost votat de 320 de persoane. Sorin Pescariu, seful Clinicii de Cardiologie de la Institutul de Cardiologie Timisoara, a obtinut 24 de voturi. 743 de electori au avut dreptul de a vota viitorul manager al Universitatii de  Medicina si Farmacie din Timisoara, 30 dintre acestia fiind studenti.

 

Pentru alegerea rectorului era nevoie de 373 de voturi. Prezenti la vot au fost 674 de electori. 9 dintre voturi au fost anulate din cauza ca stampila nu a fost aplicata corect.

 

Rectorul va fi ales in turul II. Dorel Sandesc si Marius Raica sunt candidatii care au trecut in turul II. Cel mai probabil, acest tur va fi organizat miercuri, in 29 februarie“, ne-a spus conf. dr. Meda-Lavinia Negrutiu, presedintele Comisiei Electorale din cadrul UMF Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...