Noutati :

Rectorii celor mai importante universitati din tara vin la Universitatea de Vest din Timisoara

22 noiembrie, 2012 - 08:13 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

Consortiul Universitaria se reuneste la Universitatea de Vest in acest sfarsit de saptamana pentru a dezbate pe marginea mai multor probleme din invatamantul superior.

Din Consortiul Universitaria fac parte Universitatea de Vest din Timisoara, Academia de Studii Economice, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea din Bucuresti si Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Printre problematicile supuse la dezbatere se numara: schimburile academice (cadre didactice, studenti); strategii privind optimizarea ofertei educationale; promovarea ”integrata” a universitatilor din consortiu in strainatate (stand comun la targurile educationale, birouri/reprezentanti/agenti de recrutare comuni); doctoratele in Romania dupa HG 681/2011. Probleme si propuneri, precum si discutii pe marginea parteneriatului public-public/ public-privat, oportunitati si bariere – Exemple de bune practici. Rectorii universitatilor vor incerca sa puna la punct si strategia privind proiectele cu finantare europeana.

Intalnirea de lucru va avea loc in zilele de 23 si 24 noiembrie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...