Noutati :

Rectificare bugetara, a doua oara intr-un an. De unde ia Guvernul bani si unde aloca mai multe fonduri?

19 noiembrie, 2016 - 01:04 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Ministerul Finantelor a propus o a doua rectificare bugetara pentru anul acesta, „tinand cont de majorarea per sold a veniturilor bugetului general consolidat cu 306 milioane de lei si a cheltuielilor bugetului general consolidat tot cu 306 milioane de lei”.

Odata cu rectificarea bugetara, fondurile care nu mai pot fi cheltuite pana la sfarsitul anului 2016 vor fi redistribuite, pentru a se asigura finantarea unor proiecte care se afla deja in derulare.

Domeniile prioritare in care vor fi distribuiti banii sunt ” sanatatea, investitiile, platile directe in agricultura si sustinerea unor proiecte si politici in domeniul educatiei si asistentei sociale, finantate prin administratia publica locala, cum ar fi programul-pilot Masa calda, sustinerea sistemului de protectie a copilului sau programul Fructe in scoli”.

Rectificarea bugetara are ca scop mentinerea tintei de deficit bugetar.

Citeste mai mult aici.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...