Noutati :

Record pozitiv la STS Timisoara: doar 38 de apeluri la 112 intr-o singura zi!

3 mai, 2011 - 12:31 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: EVENIMENT
0

Ziua de ieri a fost una extrem de saraca in infarcturi, accidente, scandaluri, incendii, sau jafuri in Timis! O confirma numarul extrem de mic de apeluri la serviciul de urgenta 112. Practic, ziua de 2 mai a reprezentat un record pozitiv absolut.

Practic, ziua de 2 mai a reprezentat un record absolut. Daca pana acum la 112 timisenii sunau cam de 100 de ori pe zi, numarul celor care au apelat acest numar ieri a fost de doar 38 si doar 7 dintre ele au fost glumite sau apeluri false. Din cele doar 38 apeluri de urgenta inregistrate la serviciu, peste 70% au reprezentat urgente in mediul urban si mai putin de 30% au fost adresate politistilor din mediul rural.

Dintre acestea, 11 s-au referit la tulburarea ordinii si linistii publice poliţistii aplicand 12 amenzi, 4 semnalau accidente de circulatie usoare iar 16 au privit alte sesizari.

Din cele 31 de apeluri reale in 29 timpul de reactie a fost de pana la 10 minute. Politistii timiseni le reamintesc cetatenilor ca apelarea numarului de urgenta 112 trebuie facuta doar in situatii de reala urgenta.

Numarul unic de urgenta – 112, este un mecanism de receptionare si transmitere a apelurilor de urgenta referitoare la incendii, accidente, urgente medicale, dezastre si alte evenimente care necesita interventia rapida a agentiilor specializate de interventie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...