Noutati :

Record incredibil pentru Romania. Intr-un liceu din Hunedoara, peste 100 de elevi au fost eliminati din examenul de Bacalaureat

29 iunie, 2011 - 01:15 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

111 elevi din cei 159 prezenti in centrul de examen de la Grupul Agricol „Alexandru Borza” din Geoagiu au fost eliminati, miercuri, de la proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de bacalaureat.

Seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Hunedoara, Alexandru Lautaru, a declarat ca 111 elevi din cei 159 prezenti in centrul de examen de la Grupul Agricol „Alexandru Borza” din Geoagiu au fost eliminati de la proba de matematica din cadrul examenului de bacalaureat pentru frauda sau tentativa de frauda.

„Nu pot sa va dau mai multe amanunte legat de acest subiect, acum incercam si noi sa vedem ce s-a intamplat acolo”, a spus Lautaru.

Lautaru a adaugat ca unul dintre subiecte ar fi fost rezolvat si s-a declansat o ancheta pentru a se afla cine a rezolvat subiectul.

Surse din cadrul ISJ Hunedoara au declarat ca eliminiarea candidatilor s-a facut in urma unui telefon anonim in care o persoana anunta ca in sase sali de examinare unul dintre subiectele date candidatilor a fost rezolvat.

Proba este sustinuta diferentiat, in functie de filiera, profil si specializare cum sunt matematica (pentru profilul real din filiera teoretica, pentru toate profilurile din filiera tehnologica si pentru profilul militar, respectiv pedagogic – specializarea invatatori-educatoare din filiera vocationala si istorie (pentru profilul umanist din filiera teoretica si pentru toate profilurile si specializarile din filiera vocationala, cu exceptia specializarii invatatori-educatoare).

Ultima proba scrisa din aceasta sesiune a examenului de bacalaureat – proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii se va desfasura vineri.

Prima afisare a rezultatelor va avea loc duminica pana la ora 16.00. In aceeasi zi, intre orele 16.00 – 20.00, vor putea fi depuse contestatiile.

Solutionarea acestora se va realiza in perioada 5 – 7 iulie, iar afisarea rezultatelor finale are ca termen limita data de 8 iulie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ce s-a intamplat in Hunedoara se intampla de ani de zile, inclusiv zilele acestea, in toate grupurile scolare. Acolo sunt elevi care nici tabla inmultirii nu o mai stiu. iar ca sa nu inregistreze promovabilitate zero, conduceri de scoli, profesori, comisie, asistenti cauta tot felul de metode de fraudare.De la introducerea de subiecte rezolvate pana la completarea sau schimbarea tezelor.
    Nu uitati ca subiectele se descarca incepand cu ora 7.30! Pana la ora 9 e timp suficient….