Record de amenzi pentru soferii care si-au lasat masinile pe unde au apucat, in Timisoara

TIMISOARA. Aproape 500 de amenzi in doar trei zile, pentru soferii care au parcat ilegal, la Timisoara. Politistii locali au facut si un top al neregulilor constatate.

CITESTE SI: Se lanseaza Ghidul morilor de apa din Banatul Montan, la Timisoara 

Un numar de fix 426 de amenzi au dat, mai exact, politistii locali, in doar trei zile, in urma sesizarilor primite de la cetateni sau in urma constatarilor facute in teren.

Intr-un top al contraventiilor, cele mai multe dintre nereguli au fost inregistrate in randul celor care au parcat in zona indicatorului de oprire/stationare interzisa, urmate de sanctiunile aplicate conducatorilor auto care au incurcat circulatia rutiera si pietonala, parcandu-si autoturismele in intersectii si pe trecerile de pietoni.

Pe locul trei se afla sanctiunile aplicate soferilor care au stionat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitati si pe pistele pentru biciclete. Politistii locali au dispus ridicarea, numai intr-o singura zi, luni, a 12 masini care fie blocau intrarile in curti, garaje etc, fie incurcau circulatia ambulantelor in zona Spitalului Judetean, ori erau lasate pe pistele de biciclete.

Politia Locala Timisoara atrage din nou atentia ca amenzile pentru oprirea si stationarea in locuri nepermise sunt intre 290 si 725 lei si 2 sau 3 puncte penalizare la permis, in functie de fapta, si recomanda conducatorilor auto sa respecte indicatoarele rutiere pentru a evita astfel sanctionarea drastica si chiar ridicarea autovehiculelor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Sa le fie rusine! Porcii din primarie au permis zilele astea celor care cica scufunda cablurile sub pamant sa blocheze SUTE de locuri de parcare in centrul orasului. Acest gest se inscrie in seria celor caracteristice ABRAMBUROBULUI prin care isi bate joc de locuitorii urbei. Doamneeee ca nu mai vin odata alegerile alea!!!! Timisorenii au ajuns bataia de joc a conducerii orasului!!! Rusine, Robu! Oare de ce nu face un sondaj de opinie pe feisbuc despre acest lucru??