Noutati :

Reciclare transformata in arta. Tablouri din doze de aluminiu, expuse la Iulius Town Timisoara

25 august, 2020 - 07:34 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARATe-ai gândit vreodată că doza din care tocmai ai terminat sucul poate deveni o operă de artă? Vino în Iulius Town să vezi cum recipientele din aluminiu prind o altă formă și, totodată, capătă un alt rol, în mâna unor artiști români!

 Până sâmbătă, 05 septembrie 2020, în Atriumul din Iulius Mall sunt expuse tablouri ingenioase, confecționate din doze de aluminiuZâna Reciclinaportretul lui Salvador DaliPoem Dadaist sau reinterpretarea operei „Sărutul” sunt câteva dintre piesele excepționale realizate de artiști români din toată țara.

Pentru a atrage atenția asupra importanței dozelor de aluminiuAsociația Alucro organizează astfel de expoziții ieșite din tipare. Tablourile au fost alese în urma concursului național Can Art&Design Festival.

Vino la Iulius Town să vezi cum poți recicla dozele din aluminiu într-un mod special și descoperă expoziția 100% ecologică!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...