Noutati :

Recensamantul populatiei in Timisoara: recenzorilor le e frica sa mearga in zona Kuncz si tiganii de pe C.D. Loga si-au pus lacate la usi

24 octombrie, 2011 - 05:16 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Chestionare rupte si recenzori speriati! Asa se prezinta Recensamantul Populatiei si Locuintelor in Timisoara, unde 4 recenzori au renuntat sa mearga in zona Kuncz, de frica tiganilor.

De asemenea, persoanele de etnie roma care locuiesc pe bulevardul C.D. Loga refuza sa le raspunda recenzorilor. Si-au pus lacate la usi pentru ca acestia sa nu poata intra in case nici macar cu politistii.

Amenintari si acte de violenta nu s-au inregistrat pana acum in Timisoara, un singur incident a avut loc in zona Traian, unde un tigan i-a rupt chestionarul unei tinere  care ii cerea datele personale. Recenzorul si-a luat documentele si a plecat, insa se va intoarce cu politia acasa la cel care i-a rupt hartiile.

Potrivit secretarului Primariei Timisoara, responsabil cu recensamantul in Timisoara, recenzorii timisoreni nu prea au avut probleme pe teren. Au batut la usile a trei sfert dintre timisoreni.

„Avem 35% de oameni recenzati. Am avut ceva probleme in Kuncz, 4 recenzori n-au vrut sa stea, au renuntat. I-am schimbat. In prima zi, un tigan i-a rupt formularele unei fete. Pe Loga avem iarasi lacate la case si nu o sa putem sa facem recensamantul. O sa cerem datele de la Evidenta Populatiei, completam cu ajutorul vecinilor, nu avem ce face”, a spus Cojocari pentru www.opiniatimisoarei.ro.

Timisorenii care refuza sa le deschida usile recenzorilor se vor trezi cu politia in fata casei, completeaza Cojocari. „Daca ne sfideaza, dam si amenzi!”, a conchis Cojocari.

CITESTE SI: Institutul National de Statistica a decis: declararea CNP-ului nu este obligatorie la recensamant!

CITESTE SI: Se sperie de tigani! Niciun recenzor nu vrea sa chestioneze oamenii care locuiesc pe bulevardul C.D. Loga din Timisoara!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Asa si ce, o sa se declare nemti sau suedezi aia din Kuncz? sa-i treaca pe toti tigani sadea si gata, nici nu trebe sa treaca pe la ei ca oricum n-au acte

  2. oamenii astia chiar au inebunit cu recesamantul ..ce atata tevatura nu inteleg. cine are interes sa fie atata haos????