Noutati :

Recensamant la PSD: 1 din 4 pesedisti are peste 60 de ani

24 februarie, 2011 - 04:50 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

PSD a finalizat sistemul informatic de evidenta a membrilor de partid, demarand procesul de introducere a datelor in sistem si de eliberare a noilor carduri de membru de partid, primii social-democrati care si-au ridicat cardurile fiind Victor Ponta, Liviu Dragnea si Adrian Nastase.

Dupa inregistrarea in baza de date a circa 102.000 de membri de partid aflati deja in randul social-democratilor, din analiza datelor a reiesit ca cei mai multi membri PSD sunt barbati (59%), femei (41%), dar si faptul ca la capitolul varsta 35% sunt cei intre 35 si 60 de ani. Peste 60 de ani sunt 23% dintre membrii inregistrati, iar intre 18 si 35 de ani – 24%.

In ceea ce priveste studiile, cei mai multi social-democrati au doar studii medii si liceale (43%), urmati de cei cu studii universitare si post universitare (23%), profesionale (14%), gimnaziale (11%), primare (5%) si postliceeale (3%).

De asemenea, in ceea ce priveste posturile de televiziune urmarite de social-democrati, pe primul loc se afla Realitatea TV (33%), urmat de Antena 1 (23%), Pro TV (22%) si Antena 3 (14%).

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a precizat ca „acest sistem permite pentru secretarul general, pentru presedintele partidului, sa aiba permanent o evidenta riguroasa a membrilor (…) Acest sistem contine informatii despre fiecare membru PSD cu toata activitatea profesionala pe care a avut-o pana la data inscrierii, activiatea politica, cu preferinte, cu varsta, cu distinctii, studii”.

Pesedistii cu card vor beneficia de reduceri la anumite magazine

Liderul PSD a precizat ca pe fiecare card de membru va fi un cod de bare care ii va ajuta pe membrii PSD sa obtina anumite discounturi la diverse companii cu care social-democratii au inceput deja discutiile.

Dragnea a estimat ca in circa doua luni de zile operatorii partidului vor finaliza inregistrarea electronica a tuturor membrilor PSD, moment in care se va putea spune cu cea mai mare precizie cati membri inregistreaza partidul.

La final, in momentul in care cei trei lideri paraseau locatia evenimentului, ziaristii s-au interesat la ce maganize se vor obtine reduceri cu cardurile PSD. Adrian Nastase a replicat ironic: „La sex-shop”, dupa ce secretarul general al partidului a precizat ca nu poate devoala inca firmele cu care se negociaza astfel de reduceri.

In PSD exista 2 Liviu Dragnea si 2 Adrian Nastase

Ca si informatie inedita obtinuta prin acest sistem secretarul general al PSD a precizat ca mai exista un „Liviu Dragnea, la organizatia de la Olt, si Adrian Nastase la organizatia de la Teleorman”.

Totodata, secretarul general al PSD a precizat ca a primit „acordul” Autoritatii de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal pentru acest sistem de evidenta a membrilor.

„Putem verifica orice, inclusiv daca isi platesc cotizatiile la zi, inclusiv despre membrii BPN”, a mai spus ironic Dragnea, facand referire la faptul ca mai multi lideri ai PSD au ramas in urma cu plata cotizatiei lunare la partid.

El si-a mai exprimat speranta ca si celelalte formatiuni parte in USL sa-si informatizeze bazele de date ale membrilor in pregatirea campaniei electorale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...