Noutati :

Realizarile Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, la final de semestru. GALERIE FOTO

12 iulie, 2017 - 01:07 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
1

TIMISOARA. S-a facut bilantul activitatii pe primul semestru, la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis. Reprezentantii Camerei si-au prezentat realizarile, dar si planurile pentru a doua jumatate a anului.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si-a continuat si in acest an activitatea de facilitator de crestere economica,deruland un amplu si complex program de instruire a firmelor cu privire la reglementarile eruopene si nationale din diverse sectoare de activitate. Nici anul acesta nu au lipsit misiunile economice organizate de Camera de Comert, care s-au bucurat de un real succes in randul mediului de afaceri timisean.

„Bilantul semestrului I este unul de bun augur. Toate evenimentele pe care le-am organizat au fost pentru mediul de afaceri si au fost organizate impreuna cu reprezentanti ai administratiei publice si ai mediului universitar. Am incheiat un semestru cu doua evenimente in premiere in sistemul cameral: solutii pentru criza fortei de munca si cel cu firmele cu capital italian, fata in fata cu institutiile statului. Tot in acest semestru, pentru ca avem rolul de a sustine si a reprezenta interesul mediul de afaceri in relatiile cu administratia publica si cu alte entitati din tara si din strainatate, am organizat o serie de seminarii. Toate aceste seminarii le-am organizat dupa o intalnire cu ambasadori, 11 la numar, iar dupa fiecare intalnire a rezultat o agenda de lucru, o misiune economica, un parteneriat de afaceri, o expozitie sau participarea la expozitii. Aceste evenimente pe care le-am organizat au fost urmare a vizitelor ambasadorilor din semestrul 2 all anului trecut. Am organizat 8 misiuni economice, 7 expozitii, dar si evenimente care au fost organizate cu ocazia unor misiuni economice cu foarte multe facilitati”, a declarat Florica Chirita, directorul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

In plus, in cadrul evenimentului de prezentare a bilantului pe primul semestru al anului 2017, reprezentantii CCIAT au oferit distinctii partenerilor din mediul academic, dar si reprezentantilor Primariei Timisoara si Consiliului Judetean Timis.

Cat despre activitatea din semestrul II, aceasta va fi la fel de intensa ca si in cel care tocmai s-a incheiat. Sunt pregatite diferite misiuni economice in tari din intreaga lume. Topul Firmelor – Gala Excelentei in Afaceri, cel mai important eveniment economic din vestul tarii, va confirma si in acest an cele mai valoroase initiative din domeniul afacerilor, cele mai bune firme si cele mai mari succese. CCIAT pregateste si o serie de expozitii, precum si cursuri si seminarii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. ROMÂNIA TREBUIE SĂ INTERZICĂ PARTIDELE CONSTITUITE PE CRITERII ETNICE (gen U.D.M.R.). ASTFEL DE PARTIDE SUNT O RUŞINE PENTRU DEMOCRAŢIE!