Noutati :

Realizarile Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, la final de semestru. FOTO

8 iulie, 2016 - 11:30 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. La Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis s-a tras linie si s-a facut sinteza activitatii pentru primul semestru al anului 2016. De asemenea, au fost prezentate planurile de actiuni pentru semestrul al doilea.

„Este un eveniment important, suntem la sfarsitul semestrului I, avem un bilant reusit si avem evenimente foarte multe si foarte bune. Una dintre cele mai importante realizari a fost infiintarea Biroului Unic si cand spun acest lucru spun ca a fost o provocare pentru Camera de Comert pentru ca ne-am propus la inceputul acestui an sa-l infiintam pentru mediul de afaceri, dar nu a fost usor nici pentru noi, nici pentru semnatari, adica institutiilor care sunt alaturi de noi. In 23 iunie a fost deschiderea oficiala a Biroului Unic. De asemenea, importante au fost si cele 9 seminarii pe care le-am organizat cu 14 institutii, unde am avut peste 1.300 de firme, de asemenea au fost si misiuni economice si expozitiile pe care le-am organizat in acest an am avut peste 20.000 de vizitatori, si peste 25.000 de expozanti. Datorita faptului ca anul acesta ne-am propus sa promovam produsul autohton pe pietele intra si extra comunitare, am derulat acest lucru, am avut intalniri cu reprezentanti ai Corpului Diplomatic, reprezentanti ai Guvernului Romaniei, inalti oficiali, cu ajutorul carora am organizat misiuni economice in Polonia, Kazahstan si in multe alte tari. Am realizat acest lucru tocmai pentru a promova produsul autohton pe pietele extracomunitare”, a spus Florica Chirita, directorul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si-a continuat si in acest an activitatea de facilitator de crestere economica, competitivitate si inovare, deruland un amplu si complex program de instruire a firmelor cu privire la reglementarile eruopene si nationale din diverse sectoare de activitate si promovand internationalizarea firmelor si afacerilor prin colaborarea si parteneriatul cu structuri similare de peste hotare si prin misiunile economice pe care le-a avut.

Iar una dintre cele mai mari realizari din acest an a fost, pentru CCIAT, deschiderea unui Birou Unic, in cadrul caruia agentii economici pot primi toate informatiile primare de care au nevoie.

Cat despre activitatea din semestrul II, aceasta va fi la fel de intensa. Sunt pregatite misiuni economice in mai multe tari din Europa, dar si in America. CCIAT pregateste si o serie de expozitii, precum Expo Mobila si Salonul Industriei Usoare. Proiectele de succes continua si in semestrul II al anului 2016, la fel si cursurile organizate de Camera de Comert.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...