Reality show cu locuri din Timis mai putin cunoscute. Treasure Games in Banat, pregatit de premiera pe YouTube

TIMISOARA. Reality show-ul Treasure Games in Banat s-a incheiat, iar in cateva zile urmeaza sa aiba premiera. Consiliul Judetean Timis este unul dintre partenerii show-ului pornit inca din luna iulie.

CITESTE SI: Schimbarea la fata a Pieței Victoriei din Timisoara dorita de administratia Fritz va fi decisa de un juriu format din 3 experti straini, arhitecti din Timisoara si viceprimarul Ruben Latcau. Au de ales din 30 de propuneri 

S-au format 4 echipe care au concurat in cadrul celui mai interactiv joc din social media, in Timisoara si Timis, pe parcursul verii. Din cele 4 echipe au facut parte: Alina (@ciocolatasivanilie), Ciprian Muntele (@muntele), Marius Chivu (@marius_chivu), Răzvan Moței (@razvanmotei), Emilia Morariu (@morariu.emilia), Silviu Barbul (@lostintimisoara), Bogdan Buzuleac (@bogdan.buzuleac) și Adrian Dan (@adrian.dan.ro). Alaturi de ei, au fost invitati si alti tineri profesionisti din domenii culturale.

Cei 8 concurenti au petrecut 7 zile intense in vestul Romaniei, in judetul Timis, cu scopul de a pune in valoare locurile, obiceiurile, gusturile si experientele care fac din Banat un loc special.

Pe parcursul fiecarei zile de concurs, concurentii au avut de trecut prin diverse probe, totul fiind filmat si marcat pe Instagram si Facebook prin peste 1500 de postari.

Aproape 200 de ore de inregistrari video din judetul Timis au fost adunate, iar productia va avea premiera pe YouTube in 15 octombrie.

Odata cu peripetiile participantilor, publicul va afla destinatii de vizitat din judetul Timis si in Timisoara care surprind prin frumusete si varietate.

Care este povestea criptei lui Bogdanovici Ferentz, unde este Sfinxul din Banat, ce descoperire datata din timpul piramidelor au facut arheologii, care e legatura dintre Lugoj si cel mai celebru vampir de la Hollywood sau unde se afla singurul muzeu al presei din Romania sunt cateva dintre lucrurile pe care publicul le poate afla din „Treasure Games in Banat„.

La final, pe harta regiunii in care se produce show-ul apar numeroase puncte de vizitat de catre public, in vacante.

Aceasta strategie de promovare a fost sustinuta de Consiliul Judetean Timis care s-a implicat in organizare inca din etapa de preproductie si documentare a locurilor mai putin cunoscute, dar spectaculoase, din judet. Reality show-ul social media este prezentat de Toader Paun (@teddypaun)”, au transmis reprezentantii CJ Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.