Noutati :

Razii pe tramvaie, autobuze si troleibuze in Timisoara. Liniile pe care se vor instala controlorii

4 februarie, 2018 - 10:37 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. A plouat cu controale pe mijloacele de transport in comun din Timisoara, in aceasta saptamana.

CITESTE SI: Nicolae Robu, catre taximetristii nemultumiti din Timisoara: Daca ei considera ca activitatea Uber este ilegala, trebuie sa sesizeze organele abilitate

Timisorenii care nu aveau titluri de calatorie valabile au fost indrumati catre centrele de vanzare. De asemenea, li s-a reamintit tuturor calatorilor de obligativitatea validarii cardurilor la urcarea in mijloacele de transport.

Controlorii au avut in vedere si strangerea gunoaielor si mentinerea curateniei in mijloacele de transport in comun, pentru asigurarea unei calatorii in conditii decente.

Saptamana urmatoare, din 05.02.2018 – 11.02.2018, insectorii vor avea in vedere urmatoarele linii de transport public: toate liniile metropolitane M11,M14, M22, M29, M35, M44, liniile de autobuz 33, 33B, 40, 13, 5, Expres 1,Expres 2, Expres 3, Expres 6, Expres 7 i Expres 8, liniile de troleibuz 14, 15,ș16, 17, 18, respectiv liniile de tramvai 1, 2, 4, 7, 8 si 9.

CITESTE SI: Acuzatii grave la adresa deputatului din Timisoara al Uniunii Bulgare din Banat: deconturi ilegale si transferuri bancare in propriul contInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Razii PE tramvaie? Suna mai bine si corect razii IN tramvaie, etc. Sa incepem sa ne uitam si pe acoperisul mijloacelor de transport, poate vreo trupa de desant s-a ascuns PE acoperis gata sa intre ( in mers ) sa ne ia la control. Halal sa va fie cu titlurile voastre…..