Razie pe autostrada Timisoara-Lugoj. Permise ridicate pe banda rulanta. Foto

TIMISOARA. Razie a politistilor alaturi de echipe ale Registrului Auto Roman si ale Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier. In numai cateva ore oamenii legii au dat zeci de amenzi, insa au lasat si soferi fara permis pe diferite perioade de timp.

CITESTE SI: Carantina de noapte anti COVID intr-o localitate din Timis. Revin si declaratiile pe propria raspundere

Acțiunea a avut ca scop verificarea documentelor de transport/persoane, verificarea respectării timpilor de odihnă și starea tehnică a autovehiculelor.

Politistii au dat 63 de amenzi cu o valoare totala de 35.690 de lei. 19 dintre acestea au fost aplicate vitezomanilor, 16 au fost date pentru diferite defectiuni constatate la masinile oprite, iar 3 pentru lipsa luminilor de intalnire. Cate doua amenzi au incasat soferii care nu au purtat centura de siguranta si cei care nu au respectat timpii de odihna. Alte 21 de sanctiuni au fost aplicate pentru diferite abateri de la codul rutier.

Oamenii legii au retras 9 certificate de inmatriculare, iar 4 soferi au ramas pietoni pentru diferite perioade de timp.

Soferii au fost sfatuiti de asemenea sa nu circule, sa stationeze sau sa se opreasca pe banda de urgenta decat daca au probleme medicale sau apare o defectiune la masina.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...