RAZIE la Timisoara si in comunele vecine! Ce-au descoperit politistii?

TIMISOARA. Politistii din Timisoara au facut razie printre soferi, in acest sfarsit de saptamana. Sute de masini au fost verificate, iar amenzile au curs.

CITESTE SI: Pedeapsa aspra intr-o piata volanta din Timisoara! Ce a patit un comerciant? 

In noaptea de 9 spre 10 iunie, politistii din Timisoara au facut o razie, intre miezul noptii si pana dimineata, in zori de zi. Oamenii legii au urmarit identificarea celor predispusi la comiterea infractiunilor, depistarea soferilor care incalca legislatia privitoare la circulatia masinilor pe drumurile publice, precum si pentru prevenirea de violente.

Au fost legitimate 230 de persoane si verificate 163 de autovehicule.

CITESTE SI: Zici ca nu-i in Romania! Raiul e pe Pamant, nu departe de Timisoara! Imagini fabuloase din Banat cu locuri de poveste pe care poate nu le-ai vazut niciodata asa! VIDEO  

In urma controalelor facute, politistii au fost aplicat 35 de amenzi, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere si cei care au fost implicati in scandaluri.

Valoarea totala a amenzilor aplicate este de peste 12.000 de lei.

De asemenea, politistii rutieri au suspendat un permis de conducere si au retras un certificat de inmatriculare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.