Razie de proportii in baruri si cluburi, la Timisoara. Politistii au facut controale si in trafic

TIMISOARA. Actiune de amploare a politistilor in Timisoara, in cadrul careia au fost verificate barurile, cluburile de noapte si salile de pacanele. Timp de cateva ore, oamenii legii, insotiti de inspectori ai ANPC, ITM, DSVSA si ISU Banat, au facut controle in 7 localuri si au dat zeci de sanctiuni.

CITESTE SI: Explozie intr-o casa din Timisoara, 6 oameni, intre care si copii, la spital. Au zburat geamuri si usi, dar si tiglele de pe acoperis. Video

În cadrul acțiunii, au fost verificate 7 societăți comerciale, din municipiul Timișoara, polițiștii aplicând 20 de sancțiuni conform Legii nr. 61/1991, în valoare totală de 20.000 de lei și 3 sancțiuni, în valoare totală de 12.000 de lei pentru încălcarea prevederilor OUG nr. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza case de marcat electronice fiscale.

De asemenea, au fost aplicate de către reprezentanții din cadrul ITM Timiș 5 sancțiuni, în valoare totală de 100.000 de lei pentru prestarea de activități fără a deține contracte de muncă înregistrate, conform Legii nr. 53/2003 privind Codul Muncii.

Totodată, reprezentanții DSVSA au aplicat o sancțiune în valoare de 10.000 de lei, conform HG nr. 984/2005 pentru nerespectarea normelor de igienă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

La unul dintre localuri inspectorii au gasit mai multe probleme, de la mizerie la produse cu termenul de garantie modificat, pentru care au o amenda in valoare de 5.000 de lei.

De asemenea, au fost confiscate sume de bani în valoare totală de 5.018 lei, iar reprezentanții ANPC, ITM, DSVSA și ISU Banat au dispus măsuri de remediere a deficiențelor constatate„, mai spun reprezentantii IPJ Timis.

Pe de alta parte, politistii au facut controale si in trafic. Au verificat 126 de masini si au facut zeci teste pentru depistarea soferilor bauti sau drograti.

Politistii spun ca astfel de actiuni vor continua si in perioada urmatoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Foarte bine era si timpul….cuiburi de narcomanii ..curve si ciorditorii

    • Stai liniștit…e an electoral,trebuie bani la buget pentru campanie…etc.Nu o să mai vezi așa ceva de la anul…

  2. Dacă făceau razie printre cientii clubului de pe Pestalozzi, nu aveau atâtea dube la dispoziție pentru drogații de acolo. Sunt convins ca știu și ei de locul acela…..

  3. Ar trebui niște razii în toate cluburile. În Heaven e plin de minori care se droghează și nu face nimeni, nimic. Copii de clasele a V a, in toiul nopții. Cine răspunde?

  4. De parca poti sa te astepti la respectarea regulilor din partea unor patroni de bodegi cu manele. Sau a finilor ascultatori de manele.. oameni fara standarde. Cat timp exista o boxa cu manele, niste seminte si fete botoxate cu iq egal cu numarul de pantof, distractie sa fie