Razie de proportii a politistilor in doua localitati din Timis. Zeci de amenzi aplicate si soferi lasati fara permis. Foto

TIMISOARA. Politisti din diferite structuri, ajutati de inspectori de la ITM Timis si de la Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, au descins miercuri la Jimbolia si Checea pentru controale pe mai multe linii, care au durat aproape 6 ore.

CITESTE SI: Si-au subtiat bugetul de sarbatori. Timisorenii care au primit amenzi de 6.000 de lei 

Oamenii legii au verificat in total 13 localuri si au controlat 83 de masini, legitimand 350 de oameni.

216 persoane au fost verificate pentru a vedea daca locuiesc la adresele din buletin, iar oamenii legii au aplicat 9 amenzi celor care nu aveau actele in regula.

Verificari au fost facute si in piata agroalimentara din Jimbolia, pe linia depistarii celor care vand ilegal petarde si artificii, fara a fi descoperite nereguli. Au fost de asemenea controlati 6 posesori de arme, dar si persoane care au fost eliberate din penitenciar.

In total, urma controalelor, au fost aplicate 76 de amenzi, dintre care 47 pentru diferite incalcari ale normelor rutiere. Oamenii legii au retras 3 certificate de inmatriculare si doi soferi au ramas fara permis.

Politistii vor continua controalele si in zilele care urmeaza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Crainic Lucian spune:

    Invit politia roamana sa vin si in localitatea Berini, in zona romilor sa vada cati sunt fara acte legala, si cate constructii sunt facute fara acte legale, si cum se fura din padure lemne .