Razie a politistilor de la Transporturi, la Timisoara si in judet. Au fost facute controale in gari, dar si la trecerile la nivel cu calea ferata. Amenzi de peste 80.000 de lei

TIMISOARA. Politistii de la Sectia Regionala de Politie Transporturi Timisoara au facut o serie de controale la sfarsitul saptamanii trecute, in weekend. Au fost legitimate 207 persoane si au fost controlate 156 de masini.

CITESTE SI: Atac in trenul Timisoara – Arad. Calatori jefuiti in somn

Politistii au dat 172 de amenzi in valoare totala de 80.330 lei.

Dintre acestea, 104 amenzi au fost date pentru nerespectarea normelor rutiere, in valoare de 46.690 de lei si 47 de amenzi pentru tulburarea ordinii si linistii publice, in valoare de 29.800 de lei.

9 amenzi in valoare de 2.150 de lei au fost date pentru patrunderea fara drept in zona de siguranta feroviara si patrunderea in sala de asteptare, pe peroane sau in statiile CF fara bilete de calatorie.

10 amenzi in valoare de 690 lei au fost date pentru expirarea perioadei de valabilitate a cartilor de identitate. De asemenea, au fost retinute si suspendate 10 permise de conducere si retrase 5 certificate de inmatriculare.

Totodata a fost constatata o infractiune la regimul rutier, respectiv conducerea unui vehicul fara a detine permis de conducere.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.