Noutati :

RAZBUNARE! ASU Poli „jumuleste” Cocosul din Ortisoara si e doar la o victorie de BARAJ

20 mai, 2015 - 08:33 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. Cocosul Ortisoara era doar una din cele doua echipe (alaturi de Timisul Sag) pe care alb-violetii nu au invins-o in turul de campionat! Razbunarea a fost crunta contra unei formatii create cu migala de un tehnician cu pedigree, Gheorghe Chimiuc.

Poli s-a impus astazi, intr-un meci jucat in devans, cu 6-0 in fata Cocosului din Ortisoara! Partida a fost rezolvata pana la pauza (4-0), Draghici aratandu-si clasa cu o tripla, Taub – in mare forma, punctand pentru scorul inregistrat dupa 45 de minute.

Si in partea secunda, jocul avea sa curga intr-o singura directie, spre poarta vizitatorilor, Budur si Draghici avand sa mai puncteze de doua ori ca scorul sa ajunga la jumatate de duzina la zero, sau daca vreti la un rezultat echivalent cu un „set alb”, 6-0!

In urma acestui rezultat, ASU Poli mai are nevoie de doar 3 puncte, echivalentul unei singure victorii, in ultimele trei partide de campionat pentru a incheia sezonul pe primul loc in Divizia D si implicit pentru a ajunge la barajul de promovare in Liga a III-a.

14 victorii in 14 jocuri are Poli in retur!

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor