Raul Olajos USR PLUS: Negociem dur cu PNL-ul, dar intotdeauna incercam sa gasim o solutie

TIMISOARA. Deşi pare că USR PLUS e în clinciuri dure şi continue cu PNL, inclusiv după nominalizarea lui Dacian Cioloş la funcţie de premier, observăm o altfel de relaţie şi o abordare pragmatică a relaţiei la nivelul Consiliului Judeţean.

Pentru proiectul prin care se doreşte revitalizarea Bastionului Terezia s-a găsit un acord între cele două partide pentru direcţia pe care trebuie să o urmeze punerea sa în valoare. Accesul pietonal prost, fără o legătură facilă cu Piaţa Unirii, sau lipsa vegetaţiei pot fi depăşite prin punerea în valoare a poziţiei şi valorii sale arhitecturale ori istorice.

De asemenea, reactivarea Ruwatim, însărcinată cu crearea, implementarea şi promovarea Brandului Economic al judeţului Timiş a fost aprobată de consilierii judeţeni după ce au fost clarificate categoriile de servicii care urmează a fi prestate şi reduse cheltuilelie preconizate. Statutul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Distribuție Gaz Timiș Centru pare iarăşi un consens fără echivoc sau umbre.

Adevărul este că se negociază mult în grupurile de lucru şi multe din proiecte se întorc spre iniţiatori pentru ajustare şi îmbunătăţire până să ajungă în plen. Astfel, atât USR PLUS, cât şi liberalii obţin atingerea punctelor din programul de guvernare judeţeană şi, totodată, se evită circul public. Beneficiarii, până la urmă, trebuie să fie cetăţenii.”, a clarificat Raul Olajos, şeful grupului de consilieri judeţeni ai USR, modul de conlucrare.

Raul Olajos considerã cã a reuşit sã fie atât incisiv, cât şi constructiv, în negocierile purtate cu foştii parteneri de coaliţie.

Dat fiind contextul naţional şi bãtãliile politice în desfãşurare pe malurile Dâmboviţei, probabil cã aceastã situaţie raţionalã din Timiş nu va continua prea multã vreme.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. carcotasu spune:

    Auzi lume: el marele negociaza DUR!
    „USR PLUS e în clinciuri dure şi continue cu PNL” – asta da, e reteta succesului intr-o coalitie moarta inainte de nastere!
    Zarzavagii de profesie.