Raul Olajos intra in lupta pentru Primaria Timisoara. Candideaza din partea partidului REPER

TIMISOARA. Raul Olajos, candidatul la primăria Timișoara din partea partidului REPER, și-a lansat astăzi candidatura împreună cu echipa sa pentru consiliul local și cu candidații REPER pentru câteva primării din zona periurbană și Lugoj: Anca Micsa-Oprea pentru primăria Lugoj, Radu Vlădescu pentru primăria Dumbrăvița, Cristian Raduca pentru primăria Sag, Alin Zamfiroiu pentru primăria Mosnita Nouă și Ioan Ciprian Bureac pentru primăria Ghiroda.

L-au avut alături pe co-presedintele Reper, europarlamentarul Dragoș Pâslaru, și pe parlamentarii Andrei Lupu, Oana Cambera și Daniel Toda.

Evenimentul a avut loc într-un cerc restrâns de prieteni și simpatizanți și a fost difuzat live pe rețelele de socializare. Înregistrarea poate fi vizionata pe pagina de Facebook Reper Timiș și pe cea a lui Raul Olajos.

Echipa Reper Timiș propune soluții realiste și concrete, pe care le puteți găsi pe pagina www.olajos.ro și promit o campanie electorală interesantă.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. Normal ca „Evenimentul a avut loc într-un cerc restrâns de prieteni’ ei insusi fiind putini!

 2. O sa il votez pe Robu ca sa scapam de bulangiul de Fritz. In rest voi vota Aur pe linie.

  • Jacki, jackie, jackossss… nu mergi putin in pribegie anul asta sa cauti comoara dacica? Oriunde, dar sa nu fie pe langa vreo sectie de votare ca am vrea sa lasam ceva viitor copiilor nostri. Fa-ti de lucru… e doar un an, imediat trece!

 3. Esti un sac spart din care iese în fiecare zi anunțul tău ca- l votezi pe robu. Nu- ti dai seama ca pana la 9 iunie vei plictisi/ supara pana și pe cei nehotărâți. Atat de prost ești?

 4. Raul oala unde, bai?

 5. Cum să fii consilier județean și să nu ai nimic împotrivă cu prezența lui Nica pe buletinul de vot, dar să ai ceva cu prezența lui Fritz?
  Cât de rupt de realitate să fiți, stimabililor?

  Iar pentru cine cunoaște, nu doar că-l contracandidați pe Fritz, dar mai veniți și cu alți candidați prin primării, în care până mai ieri erați consilieri pe lista USR.
  Voi nu realizați câtă lipsă de coloană vertebrală emanați de fapt?

  Jenant, e puțin spus.
  Asta ca să nu mai zis, că tocmai veți reuși fragmentarea votului la Timișoara de poate reușiți să îl scoateți pe Fritz din primărie și să îl readuceți pe Robu.
  Poate că de fapt chiar atât vă duce capul.