Noutati :

Raul Ambrus sa fie dat afara din partid, suspendare pentru 18 membri din PNL, dupa scandalul de la alegerile pentru conducerea organizatiei Timisoara. Propunerile BPL interimar

13 iulie, 2021 - 10:19 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: POLITIC
5

TIMISOARA. Au fost facute primele propuneri de masuri impotriva unor membri PNL Timisoara, dupa alegerile din 3 iulie. Reprezentantii Biroului Politic Local interimar ai organizatiei au vor suspendarea pentru mai multi membri, despre care spun ca au actionat impotriva statutului Partidului National Liberal.

BPL interimar al PNL Timișoara a decis, cu majoritatea de voturi, sancționarea prin suspendarea calității de membru al PNL pentru o perioadă de 6 luni pentru 18 membri care au acționat în repetate rânduri împotriva Statutului PNL și a deciziei de amânare a alegerilor organizației municipale din 3 iulie 2021.

– Membrii suspendați sunt: Adrian Aldea, Adrian-Răzvan Almăjan, Marius Bâlba, Flavius Bâlba, Cosmin Cocian, Adrian Colhon, Andrei Diaconu, Adrian Faur, Vlad Golumbu, Sorin Iacobici, Cătălin Iapă, Mădălin Gheorghe, Darius Mariș, Cristian Miclăuș, Mirel Pop, Vasile Rușeț, Alin Sîrbu, Andrei Săvulescu.
– De asemenea, BPL interimar a votat, în unanimitate, propunerea suspendării calității de membru pentru Raul Ambruș.
Propunerea va fi înaintată către BPJ interimar PNL Timiș, forul de conducere care poate lua această decizie, conform statutului PNL.
– Persoanele menționate mai sus au încălcat următoarele articole din Statutul PNL: art.25 lit. a), d), i), j) coroborat cu Codul Etic al PNL Pct.III art.6, 13, 14, 16, 18, 23, 27, dar și cu art. 49 al. (1) din ROF.
Înainte de ședința BPL interimar al PNL Timișoara din această seară, membrii propuși spre a fi sancționați au fost invitați să își exprime punctul de vedere cu privire la ședința CCL amânată din 03.07.2021.
– Totodată, în cadrul ședinței BPL interimar a PNL Timișoara s-a stabilit ca, până la desfășurarea ședinței statutare a Comitetului de Coordonare Local (CCL) PNL Timișoara, să fie reactualizată baza de membri ai organizației, iar persoanele care nu au domiciliul, reședința sau locul de muncă în Timișoara să nu mai fie incluse în convocatorul următor, fiind analizată posibilitatea de a sesiza organele de cercetare pentru fals în declarații în cazul celor care au declarat că îndeplinesc condițiile de mai sus”, au transmis reprezentantii BPL interimar al PNL Timisoara.

De asemenea, ramane de vazut ce decizie va lua Curtea de Arbitraj a partidului care va judeca legalitatea constituirii unui nou Birou Local interimar al PNL Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Bataie mare pe ciolan. Deocamdata roadeti osul. Fritz sigur nu mai iese, PNL cu clanul lor sare din schema, iar PSD nu exista in TM. Sa vedem ce variante vin.

  • Foarte buna analiza desi nu chiar exhaustiva. Sa nu subapreciem potentialul electoral pe care il are AUR, pe fondul cresterii tensiunilor din societate…

 2. Cucoana sanator din BUCURESTI a primit acces in sediul PNL. De cand este Gorghiu in Timis, numai necazuri. Acum face necazuri di in guvern. Cine o sustine pe intriganta aceasta./se comporta ca o birmaneza/ Nu am auzit sa faca nimic in favoarea Timisului.

 3. Stiu ca va vină greu de crezut, dar cei ce sunt excluși din partid (cu încă în jur de 5 ce au scăpat) au făcut marea greșeală de a încerca înlocuirea politicienilor cu interese foarte mari, aceștia din urma au făcut tot ce au putut sa câștige, au organizat alegerile apoi au fost anulate tot de ei nefiind constituționale
  Toate voturi au fost ale persoanelor din convocator.
  Domul Nica ar fi fost bine sa nu se schimbe ca și vremea.
  Domnul Tabara un mincinos manipulator ce trebuie sa ia șefia partidului pentru ca asa i-au promis lui Fritz.
  Știu ca nu vreți tineret sau persoane ce nu vor sa va continui hoțiile dar cât de nesimțiti și prosti sa fiți, voi a-ți organizat alegeri cu peste 900 de persoane pe convocator (făcut de voi) într-o sala cu 500 de locuri, apoi a-ți anulat alegerile ca se depășește numărul de persoane.
  A-ți dat buletinele de vot unei firme de paza privata(alta ilegalitate)
  A-ți urmări 1000 de persoane cum stau 90 min în picioare și în ploaie și a-ți anulat când a-ți văzut ca doar clica dumneavoastra va susține, rușine.

 4. Fritz si Nica se intalnesc des la cafea si pun tara la cale. Nica stie ca nu prea are sanse sa il schimbe pe Fritz in 2024, pentru ca neamtul e destept si nu va face tampenii grave cum facea Robu, Si timisorenii care chiar conteaza si voteaza sunt impotriva politicienilor vechi din pnl si psd. Decat sa piarda si Consiliul Judetean de unde da bani la primarii liberali din judet, prefera sa lase Timisoara la USR mai mult timp. Asa ca face varza echipa locala din PNL ca sa nu ii strice lui planurile