Raul Ambrus, exclus din PNL, dupa scandalul de la alegerile pentru conducerea organizatiei Timisoara si nerespectarea deciziilor partidului in Consiliul Local

TIMISOARA. Dupa ce a fost suspendat din partid pentru o perioada de 6 luni, Raul Ambrus a fost acum exclus din PNL.

CITESTE SI: Raul Ambrus sa fie dat afara din partid, suspendare pentru 18 membri din PNL, dupa scandalul de la alegerile pentru conducerea organizatiei Timisoara. Propunerile BPL interimar

Biroul Politic Judetean al PNL Timis a aprobat, prin vot secret, sanctionarea cu excluderea din partid a lui Raul Ambrus, ales pe lista de Consiliu Local Timisoara. Procedura de excludere a fost indeplinita, domnul Ambrus fiind invitat sa isi sustina punctul de vedere, insa nu a participat„, transmit reprezentantii PNL Timis.

Propunerea de excludere din partid a lui Ambrus a venit in luna iulie, imediat dupa scandalul izbucnit la conferinta de alegeri pentru conducerea PNL Timisoara, atunci cand taberele celor doi candidati ramasi in cursa nu s-au inteles in privinta delegatilor.

In plus, reprezentantii PNL Timis acuza mai multe abateri ale lui Raul Ambrus, inclusiv in cadrul Consiliului Local Timisoara.

Propunerea de excludere a fost înaintată de Biroul Politic Local PNL Timișoara către BPJ PNL Timiș, în urma mai multor abateri pe care dl Ambruș le-a avut la alegerile interne din luna iulie 2021, precum și pentru nerespectarea deciziei grupului PNL din CL Timișoara cu privire la majorarea taxelor și impozitelor pentru anul 2022. PNL Timiș s-a exprimat împotriva majorării acestor taxe și impozite valabile anul viitor„, au explicat reprezentantii PNL Timis.

CITESTE SI: Dominic Fritz a scapat. Nu mai trebuie sa faca dovada domiciliului si a actelor de studii. Consilieri locali au revocat hotararile, dupa ce Raul Ambrus a sarit in barca USR PLUS. Care a fost pretul tradarii

In urma excluderii, Raul Ambrus isi pierde si sprijinul partidului in Consiliul Local Timisoara.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Opinia TM spune:

  Asta este ca ambrozia..

 2. FANE spune:

  ce nationalitate este acest imbecil ?are o fata de tigaie…….a cui pila mai este si acest taune ?

 3. Huopnl! spune:

  PNL, boala lunga, moarte sigură. Ce face Robu? Lasa sa-i moara partidul? Sau se duce cu Orban se- i cânte la mandolina? Apropos, Robu mai e cd la Politehnica, căci legea cu prelungirea activității până la 70 de ani nu a aparut? Încă!

 4. marius spune:

  Oare nu era normal sa fie bagat fara din partid si din Consiliul Local inaintea votului?
  Ca era clar ce jeg de om e.