Noutati :

Ratuste in cursa pe Bega pentru amenajarea unei sectii a Clinicii de Chirurgie Oncologica din Timisoara

15 iunie, 2011 - 09:55 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Incepe o noua editie a Cursei Ratustelor. Timisorenii sunt asteptati sa cumpere 5.000 de ratuste ce vor fi mai apoi lansate la apa, intr-o cursa cu final fericit pentru viitorii pacienti ai Spitalului Municipal.


Cea de-a patra editie a Curtei Ratustelor are loc cu un scop bine definit. Fondurile stranse se vor folosi pentru reamenajarea si dotarea sectiei de Terapie Intensiva din cadrul Clinicii de Chirurgie Generala Oncologica II din cadrul Spitalului Municipal din Timisoara.

Ratustele au fost deja puse in vanzare la Infocentrul turistic de pe strada Alba Iulia si in alte doua puncte din Piata Unirii si Iulius Mall Timisoara. Timisorenii pot cumpara 2.000 de ratuste suvenir si 5.000 de bilete, cu care cei interesati pot adopta ratustele. Pretul acestora, dar si al biletelor este de 5 lei.

Posesorii de bilete a caror serie va corespunde cu seria primelor 20 de ratuste ajunse la linia de sosire vor castiga premii substantiale: premiul I – un set de cauciucuri, premiul II – o excursie in Grecia si premiul III – un curs pentru scoala de soferi, categoria B. Mentiunile includ vouchere de reducere pentru electrocasnice, servicii de stomatologie, cartele telefonice, 5 bonuri de 200 de lei pentru servicii de croitorie, sevicii de infrumusetare si multe altele.

Cursa Ratustelor are loc duminica, incepand cu ora 16.00. Acestea se vor intrece de la Podul Traian la Podul Tineretii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...