Noutati :

RATT modifica traseul autobuzelor de pe linia 21. Pe unde vor circula mijloacele de transport in comun?

29 iulie, 2014 - 02:29 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Timisorenii care circula cu autobuzele de pe linia 21 trebuie sa stie ca acestea vor avea un traseu modificat, incepand din 1 august. Potrivit reprezentantilor RATT, mijloacele de transport in comun vor ajunge pe 3 strazi noi: Albastrelelor, Calea Mosnitei si Campului.

„Modificarea este valabila doar la plecarea din cartierul Plopi spre capatul de linie Banatim. Pe noul traseu se vor infiinta urmatoarele statii: Traian Demestrescu – la nr. 58 pe strada Albastrelelor, Albastrelelor – comuna cu linia 22, la intersectia cu Calea Mosnitei, Plastique Form – comuna cu linia 22, pe Calea Mosnitei, Apateu, Levantica, Caprioarei – toate comune cu linia 22, pe strada Campului”, anunta cei de la RATT.

Toate celelalte portiuni din traseu raman neschimbate. Atentie insa! Odata cu prelungirea traseului, va suferi modificari si orarul de circulatie. Autobuzul 21 asigura legatura intre zona Printul Turcesc si intersectia Banatim, trecand prin Piata Traian in perioada lucrarilor de pe bulevardul Stefan cel Mare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...