Noutati :

RATT anunta noi modificari de trasee. Cum vor fi deviate liniile de autobuz 21 si 22?

19 iunie, 2014 - 05:52 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Noutati pentru timisorenii care locuiesc in cartierul Plopi. Reprezentantii Regiei autonome de transport anunta modificarea traseelor liniilor 21 si 22 autobuze, incepand din aceasta sambata.

Asadar, din 21 iunie, traseul liniei 21 va circula deviat doar pe portiunea dintre strada Iosif Vulcan si intersectia Banatim. Autobuzul 21, cu plecare din cartierul Plopi, va asigura legatura intre zona Printul Turcesc/ Piata Traian si Calea Buziasului, circuland pe strada Iosif Vulcan – strada Andrei Saguna – str. Ion Mihalache – str. Stefan cel Mare – str. Iepurelui – str. Stefan Octavian Iosif – bd. Stan Vidrighin – Garaj autobuze si retur, pe traseul cunoscut pana la scoala din cartier.

Statiile noi de pe traseul modificat sunt la Printul Turcesc, in Piata Traian, pe strada Iepurelui si in dreptul Banatim.

Actualul traseu al liniei 22 va fi prelungit tot de sambata, 21 iunie, de la Apateu pe strada Torac, Calea Mosnitei, pana la intersectia cu strada Albastrelelor. Noile statii pe traseul liniei 22 modificat sunt urmatoarele: Plastique Form – statii in ambele sensuri de circulatie – si Albastrelelor – statie de capat. Cealalta portiune de traseu a liniei 22 ramane neschimbata, mai spun reprezentantii RATT. Acestia n-au anuntat insa si motivul devierilor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...