Noutati :

RATT acorda si anul acesta gratuitati pensionarilor. Vezi orarul ghiseelor!

3 ianuarie, 2013 - 01:02 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
2

Pensionarii cu domiciliul stabil in  Timisoara care au implinit 70 de ani care au deja cardul de transport RATT nu vor mai trebui sa se prezinte la chioscuri pentru activarea acestuia.

Abonamentul se prelungeste automat si ii garanteaza posesorului gratuitate pe viaţa. In cazul unui control vor avea asupra lor cardul de transport, buletinul, cuponul de pensie sau decizia ca este beneficiar al uneia dintre cele trei legi: 341/2004, 44/1994 sau 309/2002.

Pensionarii care nu au card de transport RATT sunt asteptaţi la toate cele 15 puncte de vanzare R.A.T.T. pentru a primi cardul. Programul este de luni pana vineri intre 6.00 si 21.30. Trebuie sa aduca in original dupa caz: cartea de identitate, cuponul de pensie de pe ultima luna (sau adeverinţa de la Casa de Pensii), decizia ca este beneficiar al uneia dintre cele trei legi (341/2004, 44/1994 sau 309/2002).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dar pentru studenti? In 27.12, functionara de la ghiseul RATT din Soarelui spunea ca nu poate prelungi abonamentele studentesti decat in ianuarie, ca nu se stie ce regim vor mai avea studentii in scriptele RATT (in conditiile in care abonamentul imi expira pe 2 ianuarie). E ceva real apropo de statutul studentilor fata de RATT, sau doamna pur si simplu nu vroia sa lucreze?

  2. Ce se intampla cu beneficiarii Legii118/90?
    b) transport urban gratuit cu mijloacele de transport in comun apartinand societatilor cu capital de stat sau privat (autobuz, troleibuz, tramvai, metrou); in cazul societatilor cu capital privat, costul abonamentelor de transport se deconteaza integral de la bugetul local al unitatii administrativ-teritoriale in a carei raza domiciliaza beneficiarul.