Rata de infectare cu COVID schimba scenariul pentru unele scoli din judetul Timis. Decizia Comitetului pentru Situatii de Urgenta

TIMIS. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis a decis sa schimbe scenariul pentru desfasurarea cursurilor la unele scoli din judet.

CITESTE SI: 6 elevi, dar si profesori sau angajati in invatamant, infectati cu coronavirus, sunt in spital la Timisoara. Cate scoli din judet avem in scenariul rosu 

Este vorba despre Scoala Gimnaziala Dumbravita, Scoala Gimnazială Cenad, Scoala Gimnaziala nr. 3 Lugoj, Scoala Gimnaziala nr. 4 din Lugoj, Scoala Gimnaziala Sorin Titel Margina, Scoala Primara Charlottenburg.

Astfel, CJSU a aprobat schimbarea din scenariul verde in scenariul galben pentru Scoala Gimnazială Cenad si Scoala Gimnaziala Dumbravita, pe toata perioada in care rata de infectare la 1.000 de locuitori ramane neschimbata.

De asemenea, s-a aprobat schimbarea din scenariul galben in scenariul verde pentru Scoala Gimnaziala nr. 3 din Lugoj, Scoala Gimnaziala nr. 4 din Lugoj, Scoala Gimnaziala Sorin Titel Margina si Scoala Primara Charlottenburg, pe toata perioada in care rata de infectare la 1.000 de locuitori ramane neschimbata.

Hotararea CJSU intra in vigoare incepand de vineri, 2 octombrie.

CITESTE SI: Cel mai mare numar de noi imbolnaviri cu coronavirus intr-o singura zi in Romania. 2343 de cazuri si 53 de morti 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...