Opinia Timisoarei

Rasar fantani ornamentale in 5 zone mari din Timisoara. Unde vor fi construite

TIMISOARA. Cinci fantani noi vor impodobi intersectii mari din Timisoara. Reprezentantii primariei transmit ca anuntul pentru serviciile de proiectare a fost deja postat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice, iar pana la sfarsitul lunii iunie sunt asteptate ofertele pentru studiile de fezabilitate in vederea amenajarii fantanilor arteziene.

CITESTE SI: Plimbari cu Corabia Piratilor, concursuri si piese de teatru de 1 Iunie, la Timisoara. Avem programul de Ziua Copilului 

„Mai multe licitatii s-au desfasurat cu succes, una se refera la SF pentru obiectivul de investitii fantana ornamentala Piata Balcescu, cu termen de depunere a ofertelor este 21 .06.2018, ora 15, apoi mai facem o fantana ornamentala pe Iuliu Maniu, unde termenul de depunere a ofertelor este 25 iunie,ora 15, o alta fantana ornamentala in Calea Lipovei, cu termen in 27 iunie, ora 15. O alta fantana ornamentala este in zona Selgros, cu termen in 26 iunie, ora 15, o alta va fi in zona Practiker, cu termen de depunere a ofertelor in 20 iunie, ora 15. O multime de fantani care, pe de o parte vor da un farmec in plus orasului, reprezinta elemente de infrumusetare importante, pe de alta parte, contribuie si la imbunatatirea parametrilor aerului in zona”, a spus primarul Nicolae Robu.

Artezienele vor fi construite in intersectiile ori sensurile giratorii din zonele respective, iar pentru studiile de fezabilitate municipalitatea plateste aproximativ 9.000 de euro.

Exit mobile version