Noutati :

Rasar fantani ornamentale in 5 zone mari din Timisoara. Unde vor fi construite

22 mai, 2018 - 02:05 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. Cinci fantani noi vor impodobi intersectii mari din Timisoara. Reprezentantii primariei transmit ca anuntul pentru serviciile de proiectare a fost deja postat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice, iar pana la sfarsitul lunii iunie sunt asteptate ofertele pentru studiile de fezabilitate in vederea amenajarii fantanilor arteziene.

CITESTE SI: Plimbari cu Corabia Piratilor, concursuri si piese de teatru de 1 Iunie, la Timisoara. Avem programul de Ziua Copilului 

„Mai multe licitatii s-au desfasurat cu succes, una se refera la SF pentru obiectivul de investitii fantana ornamentala Piata Balcescu, cu termen de depunere a ofertelor este 21 .06.2018, ora 15, apoi mai facem o fantana ornamentala pe Iuliu Maniu, unde termenul de depunere a ofertelor este 25 iunie,ora 15, o alta fantana ornamentala in Calea Lipovei, cu termen in 27 iunie, ora 15. O alta fantana ornamentala este in zona Selgros, cu termen in 26 iunie, ora 15, o alta va fi in zona Practiker, cu termen de depunere a ofertelor in 20 iunie, ora 15. O multime de fantani care, pe de o parte vor da un farmec in plus orasului, reprezinta elemente de infrumusetare importante, pe de alta parte, contribuie si la imbunatatirea parametrilor aerului in zona”, a spus primarul Nicolae Robu.

Artezienele vor fi construite in intersectiile ori sensurile giratorii din zonele respective, iar pentru studiile de fezabilitate municipalitatea plateste aproximativ 9.000 de euro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Fascinatia primarilor din tara asta cu fantanile…
    Probabil se shmenareste mai usor, ca si cu bordurile.
    Nu exista oare chestii mai importante? Drumuri in stare precara (in orice zona a TM) sau chiar neasfaltate, etc etc

  2. La rind este fintina arteziana in fata Colegiului Loga,care a fost aprobata de primarie de ani de zile.

  3. Propunere: in centrul orasului ar prinde bine o fantana, sa o faceti in interiorul Fantanii cu Pesti! Si pentru ca e greu sa faci o fantana intr-o alta fantana, studiul de fezabilitate va fi gras de tot.