Noutati :

Raportul Comisiei de la Jilava. Ce a facut de fapt Adrian Nastase in inchisoare

13 ianuarie, 2013 - 12:50 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Dezbateri politice, o conferinta, doua carti, o lucrare stiintifica, valorificarea trecutului, dar si atasamentul fata de familie sunt principalele motive pentru care Comisia de Liberare Conditionata din Penitenciarul Jilava a avizat favorabil cererea lui Adrian Nastase.

Pentru munca depusa in inchisoare el a primit o reducere a pedepsei cu 45 de zile, la care s-au adaugat si cele sase zile petrecute in Spitalul Floreasca dupa tentativa de suicid.

Avocatul Lucian Bolcas a declarat ca argumentele sunt arhisuficiente, contabilizand in limita regulamentului. „Problema s-a oprit si se incearca anularea eliberarii din partea Judecatoriei Sectorului 4.  Este o decizie care vine in defavoarea actului de Justitie. Justitia trebuie sa fie echitabila si umana”, a spus Lucian Bolcas, care a precizat ca intarzierea termenului nu demonstreaza decat ca unii se tem de acesta. „Se tem de Adrian Nastase, asta e problema”, a spus avocatul Lucian Bolcas.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...