Ramanerea Alinei Gorghiu pe listele de candidati ale PNL Timis NU e sigura. Cine spune asta?

TIMISOARA. Alina Gorghiu, presedintele liberalilor din Romania, ar putea candida prima pe lista de candidati pentru Senat, din partea PNL Timis. Nu este, insa, sigura suta la suta prezenta ei pe liste, aceasta desi intregul Birou Politic Judetean al liberalilor timiseni a fost de acord cu aceasta propunere.

CITESTE SI: Ultimele IMAGINI de pe singura bucata de Autostrada din Timis care s-ar putea deschide in acest an! VIDEO!

Ieri am dat votul final pentru listele de candidati ai PNL Timis la Parlamentul Romaniei. Am folosit ieri, in intocmirea listelor, clasamentele pe care le-am intocmit in urma votului secret din BPJ, dat in urma cu 2-3 saptamani. Au participat doua treimi din membrii si nu se putea trece peste acel vot, dimpotriva el a fost considerat ca fiind lucru de care trebuia sa se tina seama. A aparut ieri o noutate si anume candidatura doamnei presedinta Alina Gorghiu. Am consultat BPJ si a fost o unanimitate pentru ca ea sa ocupe pozitia unu la Senat„, a anuntat Nicolae Robu, liderul liberalilor timiseni.

Presedintele PNL Timis a explicat ca presedintii de partide candideaza fie pe listele unor filiale mai slabe, fie pe listele unor filiale puternice, pentru a maximiza sansele.

Noi ne situam in categoria a doua. Prezenta doamnei Gorghiu este una care potenteaza campania noastra si contribuie la maximizarea sanselor noastre de a castiga alegerile in Timis. Doamna presedinta are invitatii si daca nu ar avea invitatii ar putea sa se autoinvite in orice filiala. Dansa a analizat in ipotezele care sunt cunoscute in momentul de fata care ar fi cel mai bun lucru care poate sa il faca si care il putem face noi ajunsi in ipostaza de a avea un loc liber si de a accepta. Nu trebuie sa luam lucrurile ca ceva ce nu se mai poate schimba sub nicio forma pentru ca mai sunt cateva saptamani pana se deschid candidaturile si scena politica e in miscare si pot aparea elemente care pot fi luate in considerare si va tine de dansa, daca ramane candidata filialei Timis a PNL sau se va indrepta spre o alta filiala„, a spus Nicolae Robu.

CITESTE SI: Singurul PARC de AVENTURA din Banat, nu departe de Timisoara, ar putea fi gata de Craciun! Ce vom gasi acolo?

Totodata, Robu a explicat ca a avut o discutie cu Alina Gorghiu si impreuna au convenit ca aceasta sa candideze pe listele partidului, in Timis.

Ieri am avut o discutie si am convenit sa o consideram candidata a filialei Timis a PNL, dar eu va spun cunoscand ce se intampla pe scena politica… Se intampla in permanenta schimbari, sondaje, fluctuatii si pentru un presedinte de partid nu conteaza pozitia lui personala, ci doar maximizarea sanselor partidului. Trebuie sa intelegem ca nu avem nicio obligatie sa ramanem constanti. Este o candidatura care in circumstantele de acum, cu datele problemei de acum, nu se schimba. Daca intre timp apar diverse considerente de luat in seama, facem in continuu evaluari si daca ajungem la concluzii ca s-ar potrivi sa facem lucrurile altfel decat am decis sa facem la un moment dat, atunci le vom schimba„, a spus Robu

PNL Timis a intocmit si o lista aproape finala cu candidatii la alegerile Parlamentare. Astfel, la Camera Deputatilor ordinea candidatilor este urmatoarea:
1.Marilen Pirtea
2.Ben Oni Ardelean
3.Balint Petrescu
4.Liliana Onet
5.Maria Barna
6.Ovidiu Draganescu
7.Cornel Samartinean
8.Longin Popescu
9.Loc liber refuzat de fosti membrii PDL – urmeaza sa se gaseasca o varianta
10.Daniela Maris

Senat
1.Alina Gorghiu
2.Mariana Nagy
3.Liviu Cocean
4.Loc liber in care fosti membrii PDL vor desemna un candidat

Listele finale trebuie depuse pana in 27 octombrie, iar liberalii din Timis mizeaza ca in urma alegerilor sa aiba doi senatori si patru deputati.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. sfecla spune:

  https://www.youtube.com/watch?v=Tkoqyenqj5I

  O dedicatie pentru cea mai indragita draga
  meman

 2. o timisoreanca spune:

  Pnl de Timiș ne propune alina gorghiu de Tecuci , Mariana Nagy pdlista înfocată , Liviu cocean fără activitate remarcabilă , marilen unul din cei mai bogați rectori din tara , Ben oni vocalist alături de fratele gâdea și cam atât .Mulțumesc NU . Adevăratul PNL e mort , odihneasca-se în pace lângă PNTCD.

 3. timisoreANCA spune:

  chiar madam a spus de mai multe ori ca va candida in ce a mai slaba organizatie judeteana…
  propun tecuci deal .

 4. stewe spune:

  PeNa Lii sunt o rusine pentru Romania si mai ales pentru Timisoara. Vinovati nu sunt cetatenii pentru ca cei care se vor prezenta la vot nu pot decat sa voteze pe unul sau pe altul dintre posibilii INFRACTORI. Vinovata este JUSTITIA in toatlaitatea ei care chiar si atunci cand PEDEPSESTE acorda pedepsa RIDICOLE de cativa ani pentru PAGUBE de sute de milioane de euro. Nu am nici o intentie de a schimba ceva in Romania. este treaba romanilor sa schimbe cand si cum doresc. Daca sunteti cum sunteti veti trai cum sunteti !