Ramane la fel pana la sfarsitul anului, cu aceleasi preturi la parcare. Administratia Fritz n-a fost in stare sa reformeze sistemul Timpark, asa ca prelungeste contractul cu SDM

TIMISOARA. Desi anuntase ca in sase luni reformeaza intreg sistemul de parcare din Timisoara si stabilise ca abonamentele sa nu poata fi vandute decat pana la finele lunii iunie, iata ca schimbarea nu mai are loc.

Administratia Fritz prelungeste contractul cu SDM pana la finele anului 2021 si va supune aprobarii consilierilor locali acest lucru.

CITESTE SI: Dominic Fritz despre trotuarele ramase neterminate in jurul Catedralei din Timisoara de 10 luni: Si pe mine ma enerveaza. Sorin Predescu, Directia de Cultura Timis: Stiu ca s-au eliminat elementele folclorice 

Cu alte cuvinte, sistemul Timpark ramane in picioare cel putin pana la 31 decembrie anul acesta, la aceleasi tarife de parcare care au fost aprobate inca de toamna trecuta.

In vederea finalizarii procedurilor de reglementare a serviciilor publice de administrare a pacarilor se
impune prelungirea contractului nr. 94/18.01.2005, pentru o perioada de 6 luni, tinand cont de faptul ca Societatea Drumuri Municipale Timisoara… a formulat o propunere ca pe viitor sa asigure gestiunea si explotarea locurilor de staționare de pe domeniul public din Muncipiul Timisoara, urmand ca municipalitatea sa fundamenteze si sa stabileasca solutiile optime de reglementare a serviciilor publice de administrare„, se arata in raportul de specialitate ce va fi supus aprobarii Consiliului Local Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. adi spune:

  Fals
  Pentru riverani 51 lei pe 6 luni 2021
  Pentru riverani 51 lei pe 1 an 2020
  Asa au emis cartonasul la inceput de an 2021

 2. Petru spune:

  Ca de obicei…OT în același ton penibil.

 3. Ovi spune:

  Exact ,administrația Fritz nu a reușit în 6luni să îmi crească salariul sa astupe gropile să refacă clădirile istorice să refacă spitalele sa faciliteze accesul la creșă grădiniță și școală , să facă piste de biciclete sa fluidizeze transportul in comun ,sa rezolve problema Colterm , eu zic că dacă în 6-7zile nu rezolva toate acestea, sa îi dăm jos și să îi punem pe PNL=PSD deoarece ei 30de ani au găsit soluții și când să le aplice au venit reziști mama lor fix cad sa aplice soluțiile salvatoare.

  • eli spune:

   Nu te supara dar daca in 8 luni nu poti plomba niste gropi si matura orasul atunci inseamna ca ai nevoie de 100 de ani pentru un pasaj.

 4. Han spune:

  A reusit asta ceva de cand a venit?