Noutati :

Radu Mazare, din nou in vizorul DNA. Este suspectat ca a cheltuit ilegal banii primariei pentru imnul ”Viva Mamaia”

15 mai, 2013 - 08:30 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) s-a sesizat in cazul imnului „Viva Mamaia” si incearca sa afle din ce fonduri a fost platit videoclipul piesei in care apare primarul Constantei, Radu Mazare.

Procurorii suspecteaza ca suma de 40.000 de euro cheltuita pentru filmarea videoclipului s-a cheltuit ilegal. Din acest motiv, ei au dispus verificari la Primaria municipiului Constanta. Curtea de Conturi a facut si ea verificari, scrie b1.ro.

Daca vor exista dovezi ca cei 40.000 euro provin din fondurile primariei, DNA va deschide o ancheta penala. Din banii autoritatilor locale nu se pot face melodii sau spectacole, acestia putand fi folositi, cel mult, in sponsorizarea unor produse culturale. Mai multe detalii AICI.

Inca de la aparitia sa, imnul „Viva Mamaia” a starnit numeroase controverse, mai ales dupa ce s-a descoperit ca acesta este cpiat dupa o melodie din Croatia, numita Delirium Tremens si considerata „Imnul Betivilor”. Fundatia Miscarea Populara a acuzat ca melodia „este obscena si promoveaza alcoolismul”.

Citeste si: Imnul statiunii Mamaia este plagiat dupa o melodie din Croatia! Asculta aici cele doua cantece!

Fundatia Miscarea Populara: Imnul lui Radu Mazare este obscen si promoveaza alcoolismul!

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor