Radu Groza: „Anna Lesko sa isi construiasca cariera prin prestatii LIVE! Restul e show!”

Managerul artistic Radu Groza este incoltit de Anna Lesko. Cantareata ii cere o datorie de 30.000 de euro si numele pe care acesta l-a inregistrat la OSIM. Dupa un comunicat oficial in care lamureste situatia dar si o descalifica artistic de solista, Groza spune ca ii va acorda datoria in transe lunare….

Anna Lesko a fost pana de curand artistul de baza al managerului Radu Groza. Solista se putea lauda cu cele mai multe concerte din showbiz. Exact cum se intampla in urma cu trei ani cu Heaven, trupa de suflet de atunci a lui Groza.

Iata ca acum neintelegerile au aparut si a fost doar un pas pana la un scandal monstru. Anna Lesko a sarit la gatul celui care a manegeriat-o cerandu-i datoria de 30.000 de euro si numele pe care acesta l-a inregistrat la OSIM, fara ca ea sa stie.

“Inregistrarea la OSIM a marcii “Anna Lesko” a fost acordata in temeiul legii (Legea nr.84/1998), iar procedura a inclus acordul d-nei Anna Lesko , titularul marcii fiind SC MUSIC MANAGEMENT SRL, nefiind facute niciun fel de alte precizari la rubrica “Mentiuni”.

Mai mult decat atat, in data de 16.11.2010, prin Birou Executor Judecatoresc, Anna Lesko a facut o INVITATIE  firmei MUSIC MANAGEMENT prin care ne solicita AMIABIL negocierea si semnarea unui contract de cesiune a marcii “Anna Lesko”, propunand data de 23.11.2010. Nu se pune deci problema unui process in acest moment.

Consider ca este o campanie de defaimare a mea personal, si de discreditare a firmelor in care sunt actionar, urmarindu-se prin metoda deja clasica din show-bizz-ul autohton a “calcarii pe cadavre” o accedere mai usoara pentru Anna Lesko in ideea de a-si consolida si mai mult imaginea pe care i-au construit-o de fapt in ultimii ani SC MUSIC MANAGEMENT  si SC MUSIC MANAGEMENT AGENCY.

Nu voi poza in victima, asa cum o face Lesko, si in ciuda problemelor financiare declansate de blocajul Indus de criza economica, anunt pe toti cei interesati ca Radu Groza nu intentioneaza falimentul firmelor sale, ci o reorganizare a activitatii incat sa poata depasi toate problelmele curente.

In ce priveste toate manoperele disperate de a sugera ca firmele al carui actionar sunt au devenit “cadavre” , afirmatiile pe care le fac vor fi sustinute de documentele atasate, pe care aveti posibilitatea sa le consultati si/sau publicati.

Cat priveste atitudinea Annei Lesko, pentru ca se pare, nu este o simpla reactie, ca profesionist in aceeasi bransa, ii recomand cu titlu gratuit sa-si construiasca cariera pe scena, prin prestatii LIVE de calitate, singurul mod al unui artist de a-si demonstra valoarea… Restul e SHOW si demn (se pare) de “CANCAN”. Florin Nedelcu si Anna Lesko stiu de ce…”, a declarat Radu Groza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.