Radare in cascada pe principalele drumuri din judetul Timis. S-au dat peste 200 de amenzi!

TIMISOARA. In cursul zilei de miercurii, politistii au aplicat 179 de amenzi pentru nerespectarea vitezei legale, in urma unei actiuni, cu aparate radar in sistem cascada. Actiunea continua in zilele urmatoare!

La data de 01 mai, in intervalele orare 10-12.00 si 18.00-20.00 politistii Serviciului Rutier au actionat in sistem cascada  D.N. 6, D.N 59, D.N. 59A, D.N. 68 A, D.J. 592 si in interiorul localitatilor, in vederea depistarii conducatorilor auto care nu respecta regimul legal de viteza si a depasirii.

Au fost aplicate 238 de  sanctiuni contraventionale, dintre care 179 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteza impuse pe anumite tronsoane de drum.

Totodata, politistii au retinut 14 permise de conducere pentru depasirea cu peste 50 de km/h a vitezei legale si depasiri.

La actiune au  participat si efective de politie rutiera si ordine publica din cadrul Politiei Municipiului Lugoj, Buzias Jimbolia, Sannicolau Mare, Deta, Faget, precum si din cadrul sectiilor rurale apartinatoare.

Actiunile de acest gen ale politistilor vor continua si in perioada 2-3 mai.

Video-ul nu poate fi incarcat.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Dar drumuri circulabile, cand o sa avem, scarbele naibii???