Noutati :

Rablele abadonate pe strazi in Timisoara au site-ul lor. Unde le reclami

23 octombrie, 2017 - 11:34 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Campania de ‘facere’ de locuri de parcare in Timisoara prin ridicarea de rable abandonate de proprietari nepasatori continua in forta.

CITESTE SI: ‘Goia are stiinta transportului in comun, dar nu e in stare sa o puna in practica’. De ce nu poate primarul Nicolae Robu sa-l dea afara de la sefia RATT 

Pentru ca timisorenilor sa le fie mai usor sa reclame masinile uitate cu anii pe langa blocuri, Politia Locala a infiintat o pagina de internet unde poate fi anuntat orice autoturism abandonat, dar poate fi si consultata lista la zi pentru a vedea daca nu a fost deja semnalat si mai ales se poate vedea in ce stadiu este demersul de ridicare.

Totul e foarte simplu. Accesati polcomtim.ro/autoab si introduceti datele: despre ce masina este vorba si adresa la care poate fi gasita.

De la inceputul anului au fost inregistrate 450 sesizari de la cetateni si din oficiu, cu privire la 805 autovehicule abandonate, din care 320 de autovehicule au fost ridicate de proprietari, 52 cu sprijinul SDM, iar 235 nu se incadreaza in prevederile Legii 421/2002. Cetatenii pot sesiza in continuare astfel de aspecte la numerele de telefon 0256.968 si 0256.246.112 sau pe adresa de email [email protected]

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...