Noutati :

PwC premiaza din nou cei mai valorosi studenti timisoreni

6 mai, 2014 - 09:19 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

PwC Romania, prin echipa sa de servicii integrate pentru antreprenori (Private Company Services) si centrul de training The Academy at PwC a oferit drept premiu patru pozitii de intern pentru absolventii licentiati ai sectiilor de Finante Banci si Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA) a Universitatii de Vest din Timisoara, promotia 2014. Candidatii au fost selectati în parteneriat cu profesorii dintre studentii cu cele mai bune rezultate academice si au fost anuntati în cadrul ceremoniei de absolvire desfasurate în Aula Magna a Universitatii de Vest din Timisoara.

Aflat deja la a patra editie, programul „JumpStart to Trusted Business Advisor” se adreseaza absolventilor facultatilor cu profil economic si de afaceri din principalele universitati din tara. Programul se desfasoara în parteneriat cu universitatile, oferind absolventilor cu cele mai bune rezultate oportunitatea de a lucra într-unul din birourile PwC din Romania si de a beneficia de instruire si îndrumare pentru dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor necesare unui consultant.

Alexandru Medelean

Alexandru Medelean

Inventivitatea, adaptabilitatea si dinamismul studentilor romani reprezinta un potential extraordinar de care tara noastra are nevoie pentru a-si consolida dezvoltarea economica. PwC este onorata sa sprijine cativa studenti si masteranzi cu performante academice deosebite sa-si poata dezvolta acest potential prin participarea în cadrul programului Jump Start to Trusted Business Advisor. Dorinta noastra este de a insufla acestor tineri valorile excelentei profesionale si a dedicarii fata de clienti si nevoile lor, valori care stau la baza culturii organizationale a PwC”, a declarat Alexandru Medelean, Director, Liderul echipei de servicii integrate pentru antreprenori din cadrul PwC Romania si fondatorul acestui program.

Despre „JumpStart to Trusted Business Advisor”:

JumpStart to Trusted Business Advisor este un program initiat în 2011 de echipa de servicii integrate pentru antreprenori (Private Company Services) a PwC Romania si centrul de training The Academy at PwC. Programul se desfasoara în parteneriat cu principalele universitati din tara si se adreseaza celor mai valorosi studenti si masteranzi ai facultatilor cu profil economic si de afaceri. Acestia au oportunitatea de a lucra într-unul dintre birourile PwC din Romania si de a beneficia de instruire si îndrumare pentru dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor necesare unui consultant. PwC este prima firma de servicii profesionale care are o echipa si o abordare dedicata ce ofera servicii integrate adresate antreprenorilor romani.

Despre The Academy at PwC

Parte dintr-o retea recunoscuta la nivel international, centrul de training The Academy at PwC contribuie la ridicarea standardelor în educatia de afaceri din Romania, oferind calificari profesionale si cursuri de dezvoltarea a abilitatilor ce raspund cerintelor actuale ale pietei.

Despre PwC:

Firmele din reteaua PwC ajuta organizatiile si indivizii sa creeze valoarea de care au nevoie. Suntem o retea de firme prezenta în 158 de tari cu aproape 180.000 de specialisti determinati sa ofere servicii de calitate de audit, consultanta fiscala si consultanta pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.com/ro

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica separata. Va rugam sa accesati pagina de internet www.pwc.com/structure pentru mai multe detalii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...