Noutati :

Puzderie de somatii pentru aparate de aer conditionat si fatade de cladiri neingrijite, la Timisoara

29 noiembrie, 2013 - 12:15 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Garnizoana Militara, Spitalul Militar, RATT si mai multi cetateni cu proprietati in Timisoara au fost somati de Primarie sa dea jos cat mai grabnic aparatele de aer conditionat si sa isi repare fatadele la imobile.

Viceprimarul Traian Stoia a anuntat ca a reluat controalele in afara zonei centrale, privind modul in care arata cladirile istorice.

S-au dat somatii pentru 5 aparate de aer conditionat si o antena satelit pe strada Lucian Blaga, la sediul RATT unde exista un aparat aer conditionat, pe strada Baader la alt sediu al RATT sunt 14 aparate aer conditionat care se vor da jos. Centrul de infanterie Banat a fost somat pentru fatadele cladirilor care sunt afectate. De asemenea, Cazarma din Piata Libertatii nr 5 are fatadele care nu arata cum ar trebui, cornisele sunt afectate de infiltratiile de apa, trebuie reparate. Si Spitalul Militar a primit o somatie pentru fatade si cornisse. In zona Dacia si in Piata Traian s-au dat 7 somatii pentru aparate de aer conditionat si antene satelit”, a declarat Stoia.

Traian Stoia a venit si cu exemple pozitive. El a spus ca in Piata Victoriei nr 1, proprietarii au curatat podul si subsolul, in urma somatiilor primite de la primarie. La fel s-a intamplat si la nr 4 unde deja a fost curatat podul, iar peste cel mult o saptamana va fi curatat si subsolul.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...