Puzderie de amenzi date de politisti soferilor din Timis care au incalcat regulile de circulatie, in ultimele doua zile!

TIMISOARA. Aproape 450 de amenzi au fost date de politistii rutieri soferilor care nu au respectta regulile de circulatie pe drumurile din Timis si Timisoara. Au fost retinute si aproape 40 de permise de conducere auto.

In ultimele doua zile, politistii rutieri au fost, din nou la datorie pentrru a preveni accidentele rutiere si incalcarea regulilor de circulatie.

Astfel, au fost utilizate toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier, pe principalele artere din judet, pentru depistarea conducatorilor auto care nu respecta viteza de deplasare si regulile privind manevrea de depasire.

Politistii au aplicat aproape 450 de amenzi conducatorilor auto care au incalcat normele rutiere, valoarea totala a sanctiunilor se ridica la aproape 60.000 de lei.

Totodata, au fost retinute si suspendate 38 de permise de conducere pentru consumul de bauturi alcoolice, neacordarea prioritatii de trecere vehiculelor si pietonilor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depasire, semnificatiei luminii de culoare rosie a semaforului electric sau pentru depasirea limitelor legale de viteza impuse pe anumite tronsoane de drum.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.